Het is Februari, de maand van Valentijnsdag en dus van de liefde. Bij Valentijnsdag denken we al gauw aan geliefden die elkaar rode rozen en kaarten geven. Cupido draait overuren en op de 14e februari houdt iedereen van elkaar. Een traditie die we, wat CEWE betreft, in ere moeten houden. Juist nu. Met onze CEWE fotocadeaus vliegt jouw liefde deze maand de hele wereld over en hangt er écht liefde in de lucht. Love is in the air(mail).

 

Ik geef je mijn hart

Dat de wereld in de ban is van een vreselijk virus hoeven we je niet meer te vertellen. En hoewel we het eigenlijk liever níet over Doctor C, maar juist over Doctor Love willen hebben, moet het toch benoemd worden. We hebben onze manier van liefhebben de afgelopen twee jaar nogal moeten bijstellen. Hoogtijd dus om de mensen die je liefhebt eens in het zonnetjes te zetten. Hoe leuk is het om dat met jullie leukste foto’s samen te doen. Ga aan de slag met onze hartjesmagneten tover een lach op iemands gezicht.

 

 

Liefde door de brievenbus

We zijn geen experts op neurologisch liefdesgebied, maar we kunnen je wel een steuntje in de rug geven. Je kan onze CEWE fotocadeaus persoonlijk overhandigen of opsturen per post naar diegene die je wil verrassen. Verspreid een beetje liefde bijvoorbeeld door een leuk telefoonhoesje of een fotopuzzel met jullie mooiste foto samen op te sturen. Iedereen verdient een beetje extra liefde.

 

 

 

Met jou wil ik wel een chocolaatje eten

Trek je mooiste outfit aan, kies je goede hoek en *flits* de foto is gemaakt. Alleen nog uploaden op onze site, het product kiezen en klaar. Upload je foto op een puzzel, kies het aantal stukjes en jouw dierbare is weer uren zoet. Wil je moeder beeldbellen op momenten dat jij net in een werkoverleg zit? Doe haar een telefoonhoesje met een foto van jou cadeau zodat ze daar naar kan kijken tot jij terugbelt. En wat dacht je van magneten in de vorm van een hart met foto’s van je kinderen voor bij opa en oma aan de koelkast? Zo is er voor iedere situatie iets passends. Toch blijven we erbij dat Valentijnsdag écht een dag is voor chocola en kaarten. Vandaar iets nieuws in ons assortiment: de CEWE Chocoladebox. Want chocola is liefde en liefde is chocola. Stuur de box naar een persoon die hem écht verdient. Naar iemand die ’s ochtends al in je hoofd zit en waar je voor naar rechts hebt ‘geswipet.’ De persoon waarvan jij denkt: met jou zou ik maar wat graag een chocolaatje willen eten.

 

Februari = spread some love maand bij CEWE. In de periode van 1 tot 28 februari gaan we chocoladeboxen verloten via Instagram. Volg ons op Instagram, like de actie en reageer onder de foto met #CEWEspreadsomelove. En, omdat we blij worden van mooie verhalen, deel ook vooral met ons hoe jij in deze tijd liefhebt. Zo creëren we een omgeving van liefde en mooie verhalen. Dat wil toch iedereen?