Je kent het vast wel: op vakantie maak je foto’s van (bijna) alles, maar bij thuiskomst laat je ze aan je familieleden zien en that’s it. De foto’s verdwijnen in je overvolle galerij op je mobiele telefoon of camera en de vakantie lijkt in een mum van tijd al ver verleden tijd. Dat kan anders!

Hou de sfeer erin

Kijk, het is eigenlijk heel logisch dat je na de vakantie even in een dipje komt. Ondanks dat thuiskomen erg fijn is, is leven van de zon en doen waar je zin in hebt natuurlijk nog fijner. Dat gevoel dat je op vakantie hebt, de persoon die je daar bent, de avonturen die je er beleeft: zou het maar voor altijd zo kunnen zijn. Toch weten we allemaal dat voor niets de zon op komt, dat het niet altijd feest kan zijn en zo kennen we nog wel meer clichés. We kunnen de sfeer er dus maar beter goed inhouden en de vakantie verlengen. Maar hoe houd je die vakantie en de gemaakte herinneringen actief? Je gaat ten slotte niet dagelijks je foto’s terugkijken en op een gegeven moment overschaduwt de ene herinnering, de ander. Met de CEWE fotoboek-assistent maak je fotoboeken waar jij 24/7 bij weg kunt zwijmelen. Geen gedoe met foto’s afdrukken, uitknippen en inlijmen in een fotoalbum, maar alles online. De gemaakte foto’s upload je in de software (die je on- en offline kunt gebruiken) en je bent ready to go. Kies je ervoor om de fotoboek-assistent zijn werk te laten doen? Dan vult hij jouw boek automatisch met de geselecteerde foto’s en verrast hij je met bijzondere fotocombi’s die je misschien zelf niet zo snel zou maken. Als een frisse zeebries door jouw fotoboek dus. Toch kan het zijn dat je de creatieve vrijheid liever zelf behoudt. Gelukkig kan dat. Per pagina kies jij welke foto waar komt en hoe het geheel eruitziet. De foto-assistent geeft je enkel een aanzetje, waarna jij de puntjes op de i kunt zetten.

Wegdromen tijdens kantooruren

Op vakantie denk je liever niet aan ‘hoe het terug thuis’ is, maar terug thuis denk je maar wat graag aan hoe het op vakantie was. Vanachter je bureau even terug dromen naar de Costa del Sol of die avonturen in Indonesië: het kan. Onze fotoboeken zijn er in alle soorten en (for)maten. Je kunt ‘t zo gek niet bedenken of het kan en daarom kun je alle creatieve vrijheid in de software benutten. De cliparts, kaders en sjablonen helpen je om van je fotoboeken ware kunstwerken te maken. Groot, klein, harde kaft of een zachte, er is voor eenieder wat wils. Het mooie is: je kunt de fotoboeken zelfs zo klein maken dat je het boekje op je bureau kunt verstoppen en in de pauze of tijdens een saaie meeting even weg kunt dromen naar waar dan ook.

Voor altijd vakantie

Het grootste pluspunt aan een fotoboek is toch echt dat de vakantie voor altijd voort kan duren. Sla het boek open en je bent even terug waar je het liefste wilt zijn. Je zit dan misschien net niet echt met je voeten in het zand of op een terras in een Italiaans stadje, maar de herinnering aan de beleving is al heel wat. Na een bijzonder vakantieseizoen willen we natuurlijk allemaal onze eerste post-corona vakantie documenteren. Daarom kun je in september met de code PLUS10 voor maximaal €10,- extra pagina’s toevoegen aan je gemaakte fotoboek. Zo passen echt ál je herinneringen in één boek!