Toen het eerste CEWE FOTOBOEK in 2005 werd geproduceerd, konden we alleen maar dromen van het succesverhaal dat daarop volgde. Inmiddels is het CEWE FOTOBOEK het best verkochte fotoboek in Europa en hebben we onlangs het 60 miljoenste CEWE FOTOBOEK mogen ontwikkelen en uitreiken. Nog veel belangrijker vinden wij het uiteraard dat onze fotoboeken als waardevolle schatten fungeren, vol herinneringen van miljoenen klanten in Europa. Desalniettemin is het 60 miljoenste CEWE FOTOBOEK natuurlijk een extra bijzonder exemplaar, dat in Wenen op feestelijke wijze werd uitgereikt aan Lydia Reich, een Oostenrijkse klant.

Meer dan alleen foto’s

In het 60 miljoenste CEWE FOTOBOEK heeft Lydia Reich (38) persoonlijke herinneringen vastgelegd aan haar meest recente reizen naar Azië en Australië. Ze ontving haar gedrukte exemplaar van Ewald Hahn, CEWE-directeur Oostenrijk, en Thomas Lichtblau, directeur van CEWE’s retailpartner BIPA. Naast haar prachtige fotoboek bomvol herinneringen ontving Lydia ook een CEWE- en BIPA-tegoedbon van elk 250 euro. Ewald Hahn vertelt: “Bij CEWE doen we iedere dag ons uiterste best om onze klanten te inspireren met hun eigen foto’s. Een CEWE FOTOBOEK is het meest persoonlijke geschenk dat je kunt geven en krijgen. Het raakt, komt rechtstreeks uit het hart en brengt – iedere keer als je het boek doorbladert – blijdschap en mooie herinneringen. We zijn trots dat we in staat zijn geweest om 60 miljoen verhalen op zo’n mooie en kwalitatief hoogwaardige manier te bewaren en tot leven te brengen.”

Met CEWE naar de maan en terug

60 miljoen CEWE FOTOBOEKEN vol herinneringen aan reizen, feesten en andere verhalen – dat betekent dat we bijna drie miljard pagina’s hebben gevuld met foto’s. Als je al deze pagina’s bij elkaar optelt, kom je ongeveer op 721.000 kilometer; ongeveer de afstand van de aarde tot de maan en weer terug. Anders gezegd: met zoveel pagina’s kun je bijna 18 keer rond de aarde. En dat klinkt heel veel, maar als je bedenkt dat we jaarlijks meer dan zes miljoen exemplaren van deze bestseller produceren, begrijp je dat het CEWE FOTOBOEK echt heel populair is. En het leuke is: het neemt alleen maar toe. CEWE is inmiddels namelijk vertegenwoordigd in 26 landen, heeft 15 productielocaties en meer dan 4.000 werknemers.

Verantwoordelijkheid voor mens & milieu

Zo’n grote organisatie heeft ook een grote verantwoordelijkheid richting mens en milieu. Bij CEWE nemen we onze ecologische verantwoordelijkheid serieus. Onze aarde en haar natuurlijke bronnen zijn kostbaar en moeten beschermd worden. Daarom zijn we gecertificeerd door het Forestry Stewardship Council, dat wereldwijd streeft naar een verantwoord beheer van bossen. Al onze producten worden gemaakt met uitsluitend FSC goedgekeurde materialen, wat betekent dat ze gewonnen zijn zonder de bossen van deze aarde te schaden. Bovendien worden al onze producten verzonden volgens het programma ‘Lean and Green’. Door minder lege kilometers te rijden, meer te bundelen en een goede samenwerking met andere partijen, beperken wij de CO2-uitstoot. Duurzaamheid en het wegwerken van verspilling gaan immers hand in hand.

Op naar het zeventig miljoenste fotoboek. Wil jij jouw herinneringen op een bijzondere manier vastleggen? Ga dan snel zelf aan de slag met jouw CEWE FOTOBOEK.