De decembermaand wordt vaak gezien als de meest knusse en gezelligste periode van het jaar. Met versierde straten, kerstbomen en bezoekjes aan kerstmarkten is er genoeg te beleven en te fotograferen. Bovendien is december de maand van het geven. Weet jij al welke cadeaus je jouw geliefden gaat geven? Of het nu voor kerst, sinterklaas of gewoon zomaar is, bij CEWE ben jij aan het juiste adres voor al jouw fotocadeaus. Hier een overzicht van onze meest bestelde cadeaus rond de feestdagen.


 

Adventskalender

Volgens christelijk gebruik wordt er met de Adventstijd afgeteld naar de kerst. De periode begint in december en loopt tot 24 december, de laatste dag van de adventsperiode. Met de adventskalenders van CEWE verras je jezelf of iemand anders iedere dag weer. Afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur, kies je bij CEWE uit verschillende kalenders met achter elk luikje een klein cadeautje.

Oh ja, gebruik bij het bestellen van je adventskalender de code ADVENTVERZ en betaal geen verzendkosten voor je kalender!


 

Fotoboek(jes)

Bij CEWE zien we rond de kerstdagen een enorme toename in het aantal bestelde fotoboeken. Geen wonder, want ze zijn gewoon superleuk om te geven! Vooral als je bijzondere momenten met een speciaal persoon wilt koesteren, is dit hét cadeautje voor de feestdagen om weg te geven. Maak een jaaroverzicht voor je geliefde of beste vriend(in) om hem of haar te verrassen.

Tip: bang dat een fotoboek je te veel tijd kost? Download de CEWE Pure app. Dan is een fotoboekje maken echt kinderspel!


 

Wanddecoraties

Leuk om te krijgen en zeker ook leuk om weg te geven: de wanddecoraties van CEWE. Met kwalitatief hoogwaardige materialen en fijne, degelijke ophangsystemen worden de wanddecoraties ieder jaar weer door veel van onze klanten gewaardeerd. Kies uit verschillende materialen; we hebben voor ieder interieur een passende stijl. De foto’s lever jij, wij zorgen voor een hoogwaardige kwaliteit afdruk en de beste materialen.

Tip: te veel leuke foto’s? Waarom zou je kiezen? Met de drieluik of met de Hexxas van CEWE selecteer je jouw beste foto’s en bespaar je jezelf keuzestress.

Art prints of gewone prints

Nog altijd zijn de ‘normale’ afdrukken op fotopapier mateloos populair. Simpelweg een afdruk maken van jouw mooiste foto’s is immers altijd leuk. Koop fotolijstjes of een blanco fotoboek en plak ze lekker in als het weer buiten guur is. Ouderwets foto’s plakken blijft een geweldige bezigheid. Het enige verschil met vroeger: de afdruk en kwaliteit van de foto’s is beter dan ooit. Liever iets meer opties op de afdruk? Met de art prints kies je uit ontelbare bewerkingsopties van jouw prints. En vind je het veel leuker om tijdens het gure weer je grafische kunsten de vrije loop te laten? Dan is het maken van een fotoboek met onze software natuurlijk ook een hele leuke bezigheid.


 

Geen grote cadeaus? Stuur een kerstkaartje

Natuurlijk kun je niet iedereen een cadeau geven. Hoewel… je zou de persoonlijke kerstkaartjes van CEWE bijna als cadeau kunnen zien. Want doordat je ze zo persoonlijk kunt maken als je zelf wilt, maak je het bijna onmogelijk voor de ontvanger om het kaartje niet prominent op de schouw te zetten. Bestel en schrijf de kaartjes zelf of stuur ze rechtstreeks.

Fijne feestdagen!