Het is al bijna weer zover: moederdag. Dé dag om je moeder eens lekker in de watten te leggen en te zeggen hoeveel je van haar houdt. Met onderstaande cadeautips zit je goed!

Geef haar een fotoshoot cadeau!

Heel origineel en een cadeau waar jullie allemaal nog lang plezier aan beleven: geef moederlief een fotoshoot cadeau. Kies er bijvoorbeeld voor om als zoon, dochter of geliefde samen met haar op de foto te gaan in een duo shoot of ga met het hele gezin op de foto. Vraag de fotograaf de collectie door te sturen, zodat je alle foto’s in je eigen archief hebt. Je kunt dan later altijd nog wat extra foto’s bestellen.

Fotoboek overzicht: al …. jaar een lieve moeder!

Vier dat je al een lange tijd op je moeder kunt bouwen, met een fotoboek overzicht van alle jaren dat ze moeder is. Verzamel foto’s vanaf de geboorte tot aan je huidige leeftijd en verwerk deze in een fotoboek. Heb je foto’s die je moet scannen omdat ze in een oud fotoboek staan en waarvan je nog geen digitaal bestand hebt? Gebruik dan een fotoscanner op je telefoon om de foto’s uit het boek te scannen. De app ‘Google Fotoscan’ is bijvoorbeeld een echte aanrader hiervoor echt top. Scan de foto’s, upload ze naar je pc en maak – in een speciaal fotoboek – een overzicht vanaf je geboorte tot aan nu.

Tip: eigenlijk geen tijd om een uitgebreid fotoboek te ontwerpen? Ga dan voor CEWE Pure. Hiermee zet je in drie stappen, gemakkelijk en snel, een fotoboekje in elkaar.

Stuur een lief en persoonlijk kaartje

Met een kaartje kun je je moeder natuurlijk ook goed verrassen. Vooral wanneer je het kaartje extra persoonlijk maakt met een leuke foto. Dit kan bijvoorbeeld een kaartje zijn met een foto van jou en je moeder samen. Je kunt het kaartje in de CEWE software ontwerpen en direct versturen naar het juiste adres. Heb je ook nog een cadeau voor je moeder of wil je de tekst op het kaartje liever met de hand schrijven? Geen probleem. Het is ook mogelijk om het kaartje bij jou thuis te laten bezorgen. Een persoonlijker kaartje dan dit is bijna onmogelijk!

Trakteer je moeder op een leuk dagje weg!

Naast herinneren hoeveel leuke momenten jullie al samen hebben gehad, kun je natuurlijk ook nieuwe herinneringen maken? Geef je moeder een dagje weg cadeau. Er zijn tal van mooie plekken in ons land waar je een dagje naartoe kunt. Denk goed na waar zij vrolijk van wordt en zoek een activiteit uit wat moederlief fantastisch vindt. Dit kan van alles zijn: van een dagje shoppen in een mooie stad tot een dagje wandelen in een natuurgebied. Heb je een hele sportieve moeder? Neem haar eens mee naar een klimhal of geef haar een tegoedbon om in de zomer samen te gaan waterskiën. Houdt ze van koken? Geef haar een kookworkshop cadeau. Wat je ook gaat doen: vergeet je fototoestel niet. Maak tijdens deze bijzondere dag samen voldoende foto’s; van selfies tot foto’s van je moeder in actie – en geef haar later alsnog een persoonlijk fotocadeau, dat past bij de activiteit die jullie samen hebben gedaan. CEWE heeft een uitgebreid assortiment fotoproducten, dus voor ieder type moeder is er wel iets. Denk bijvoorbeeld aan een kookschort, een mooie mok of gewoon een leuke wanddecoratie met een foto van jullie samen.

Bestel op tijd!

Moederdag is een drukke periode bij CEWE. Veel moeders worden verwend met mooie fotocadeaus van CEWE. Bestel je fotoproducten daarom op tijd en check goed welke levertijd we hanteren. Zo weet je zeker dat je cadeau op tijd aankomt.

Alvast een hele fijne en gezellige moederdag!