Heb jij je telefoon wel eens laten vallen? De kans is groot. Zonde als je telefoon door zo’n val beschadigd raakt, toch? Daarom is een hoesje wel zo handig. Met de covers van CEWE bescherm je jouw telefoon en voorzie je ‘m bovendien van een gepersonaliseerd jasje! Lees hieronder meer over de opties van CEWE.

Lederen hoesjes

Leer is een prachtig materiaal en wordt verwerkt in tal van producten die mensen dagelijks gebruiken. Denk aan je riem, schoenen of een lederen portemonnee. Daarnaast kun je jouw telefoon ook voorzien van een lederen bescherming. Doordat CEWE een kwalitatief hoogwaardig leer gebruikt, weet je zeker dat het hoesje en daarmee je telefoon, een lange tijd meegaan. En omdat we telefoons tegenwoordig dagelijks meerdere keren gebruiken is dat natuurlijk wel zo handig.

Tip: gebruik je hoesje ook direct als portemonnee. Kies voor de cover met zijwaartse flap. Hierbij is namelijk een handige pasjeshouder ingebouwd, waardoor je jouw belangrijkste pasjes altijd bij de hand hebt.

Kies voor hard of zacht

Naast de lederen hoesjes biedt CEWE ook meerdere hoesjes gemaakt van kunstof. Hierbij heb je de keuze tussen harde of zachte hoesjes, naargelang je eigen voorkeur. Allemaal bieden ze dezelfde vertrouwde bescherming. Houd je van een natuurlijke look? Geen probleem. Op de website van CEWE vindt je ook een houten cover variant. Doordat de kern van deze houten covers nog wel van kunststof is gemaakt, blijft je telefoon goed beschermd.

Hoe maak je jouw cover persoonlijk?

Geen telefoonhoesje die bij CEWE wordt gemaakt, is gelijk. Dat komt door ons brede palet aan hoesjes. Zo houden we rekening met jouw toestel door voor vrijwel alle soorten smartphones, een cover te bieden. Selecteer het door jou gewenste telefoonhoesje, om vervolgens jouw toestelmerk en uitvoering op te zoeken met behulp van de zoekbalk.

Hoe kies je nu een geschikte foto? Veel van onze klanten bestellen de cover met een foto van geliefden, familie of vrienden. Vooral leuk als het een cadeautje is voor iemand; een persoonlijke foto is dan erg geschikt. Ook landschapsfoto’s of foto’s van dieren doen het goed op telefooncovers. Het is natuurlijk afhankelijk van wat jij het mooiste vindt. Zoveel mensen, zoveel wensen!

Fotoproducten om te beschermen

Een telefoonhoesje is het perfecte voorbeeld van een fotoproduct dat ook nog eens een praktische functie heeft, namelijk het beschermen van je telefoontoestel. CEWE heeft meer van dit soort beschermingsproducten. Denk bijvoorbeeld eens aan een foto placemat. Ideaal als tafelbescherming, maar ook voor een glimlach tijdens het diner (of voor bij de borrel als je toch voor de onderzetters gaat). Of bescherm je kleding voorafgaand aan het diner met een gepersonaliseerd kookschort van CEWE. Kortom; mogelijkheden genoeg!