Heb je al jaren iets aan de muur hangen waarop je inmiddels wel een beetje bent uitgekeken bent? Dan is het nu je kans om optimaal te profiteren van februarikorting bij CEWE! We geven namelijk op alle wanddecoraties 20% korting. Op zoek naar iets unieks aan de muur? Kies dan voor een meerluik. Lees hieronder wat een meerluik is en hoe je deze ontwerpt.

Wat is een meerluik?

Een meerluik is een verzameling foto’s die je naast elkaar als wanddecoratie ophangt. Doordat je meerdere fotovlakken gebruikt, creëer je een creatief effect aan de wand. Kies er bijvoorbeeld voor om een drie vlakken op te hangen met één foto die je over de vlakken verdeelt. Hang ze vervolgens met een kleine afstand van elkaar op en je zult zien dat de foto echt in het interieur wordt opgenomen. Doordat er ruimte russen de fotovlakken zit, breekt de foto een beetje.

Het meerluik is ook geschikt voor de echte twijfelaar. Kan jij geen keuze maken over welke foto je aan de muur wilt? Waarom kiezen!? Verzamel een aantal foto’s en hang ze gewoon allemaal naast en onder elkaar op.

Welk materiaal is beschikbaar voor mijn meerluik?

Voor een meerluik kies je uit diverse materialen. Voor ieder iets wils. Wil je iets stoers? Kies dan bijvoorbeeld voor de meerluik op aluminium. Dit geeft de foto(‘s) een industrieel en stijlvol kader. Houd je van strak en modern? Kies dan voor de foto op acrylglas. De haarscherpe kwaliteit in combinatie met het diepte-effect zorgt ervoor dat het lijkt alsof je door een raam naar buiten kijkt in plaats van naar een wanddecoratie.

Tip: je kunt een meerluik natuurlijk ook zelf maken met een muur van fotolijstjes. Ontwikkel een aantal van jouw favoriete foto’s, lijst ze in en hang ze vervolgens door elkaar aan de wand.

Collage

Wil je helemaal geen keuze maken tussen je favoriete foto’s en ze gewoon allemaal ophangen? Ga dan voor de meerluik fotocollage. Hiermee hang je tot wel negen foto’s tegelijk als een collage aan de muur.

Handig om te weten

Een goede muurbevestiging zorgt ervoor dat je wanddecoratie stevig aan de muur blijft hangen. Daarom leveren we bij onze wanddecoraties altijd een passende muurbevestiging. Uiteraard hangt het type af van het materiaal dat je gebruikt.

Het is soms wat lastig in te schatten hoe groot de wanddecoraties zijn. Met bovenstaande afbeelding helpen we je de grootte te bepalen.

De korting op de wanddecoratie is alleen geldig in februari 2019. Je ontvangt de korting door de kortingscode CWDECO20 in te voeren bij het afrekenen.

Succes met het ontwerpen!