Nu de drukke feestdagen achter de rug zijn, is het de periode om te bepalen wat je gaat doen in de zomervakantie van 2019. Lekker naar Frankrijk, op vakantie in eigen land of juist naar een ver oord: de keuze is reuze. Extra handig om dan in een dag te onderzoeken wat er allemaal mogelijk is. Bezoek daarom van 7 tot en met 10 februari de 61e editie van het vakantiesalon in de Brussels Expo.

Wereldreis in één dag

Op de beurs kun je in de vele hallen verschillende culturen ontdekken. Doordat de beurs is ingedeeld in verschillende thema’s, is er voor ieder wat wils en je ontdekt direct welk thema goed bij jouw reiswensen past. Bij de verschillende stands informeer je eenvoudig naar de mogelijkheden. Van avontuurlijke survivalvakantie tot comfortabele luxe vakantie: je vindt het allemaal op het vakantiesalon. Ideaal voor als je nog niet precies weet waar je op vakantie wilt!

Praktische informatie

Brussels Expo is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf metrostation Heizel is het maar een klein eindje lopen naar de Expo. Liever met de wagen? Dan is er een ruime parking beschikbaar waar je voor een tientje parkeert. Volg hiervoor parking C.

Het vakantiesalon is van 7 tot en met 10 februari iedere dag geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Tip: koop je ticket online en profiteer van €5,- korting op je ticket. Op deze manier voorkom je bovendien lange wachtrijen, doordat je direct naar binnen kunt lopen. Het is daarnaast aan te raden om geen rugzakken mee te nemen. Door controle bij de ingang kan dit vertraging opleveren.

Zien we je daar?

Omdat we je graag voorzien van praktische foto-informatie voor je vakantie, vinden we het belangrijk dat we ook aanwezig zijn tijdens het vakantiesalon. Bij onze stand kun je terecht voor reis- en fotografietips. Voor de echte fotograaf is een bezoekje aan onze stand daarom aan te raden. Bekijk en blader door één van onze fotoproducten of vraag onze collega’s het hemd van het lijf. Bovendien vinden we het erg leuk om jou als trouwe klant persoonlijk te spreken en te luisteren naar je wensen en verhalen. Je vindt ons op stand 03020.

Wie komen er nog meer?

Natuurlijk is er meer te zien dan alleen onze stand. Je hebt geluk, want er komen wel honderden exposanten. Benieuwd wie er allemaal deelnemen? Bekijk dan de handige zoekfunctie van het vakantiesalon om meer te weten te komen.

Graag tot ziens op het vakantiesalon!