Gelukkig nieuwjaar, gelukkig nieuw 2019! Hopelijk wordt 2019 een voorspoedig jaar met mooie fotomomenten. Om er zeker van te zijn dat je geen belangrijke momenten mist, kun je vast wel wat hulp gebruiken. Ontwerp daarom een persoonlijke kalender of agenda van CEWE!

Neem je afspraken mee in je handige agenda

Ben jij die grauwe standaard agenda’s ook zat? Ga dan voor de CEWE agenda en ontwerp je eigen agenda voor 2019! De agenda’s van CEWE hebben een handig reisformaat. Het A5-formaat past namelijk goed in je tas en is geen dik boekwerk. Bovendien is de agenda voorzien van veel ruimte om te schrijven. Je kunt de agenda voorzien van je persoonlijke foto’s, waardoor het noteren van je afspraken opeens een feestje wordt.

Fotokalenders 2019

Een kalender is dé standaarduitrusting op bijna ieder toilet. Toch is dat bij deze kalender bijna zonde. Want met de fotokalenders van CEWE ontwikkel je jouw persoonlijke kalender gemakkelijk op een hoge kwaliteit papier. Kies uit verschillende formaten, uitvoeringen en kies zelf een lay-out. Werk je veel achter een bureau? Dan is er voor jou ook een bureaukalender beschikbaar. Vul de kalender in met eigen foto’s en teksten. Ben je wat laat met bestellen en is januari al bijna voorbij? Bestel dan een kalender die in februari begint! Je bepaalt namelijk zelf de startmaand. Op deze manier kun je altijd volop gebruik maken van je kalender.

Andere kalenders

Naast de standaard kalenders biedt CEWE ook verschillende andere kalenders: een goede herinnering voor ieder moment.

Verjaardagskalender

Ben jij iemand die altijd moeite heeft om verjaardagen te onthouden? Dan is de verjaardagskalender gemaakt voor jou! Om te zorgen dat je nooit meer een verjaardag vergeet, hang je jouw zelf ontworpen exemplaar op een plek waar je veel komt. Voorzie iedere pagina bijvoorbeeld van een foto van een belangrijk persoon in je leven die in de betreffende maand jarig is. Je kunt elke maand meerdere foto’s toevoegen; ook leuk om foto’s van verschillende jarigen toe te voegen.

Familieplanner

De jongste moet zaterdag naar voetbal, de oudste heeft donderdagavond muziekles en jij zelf hebt woensdagavond een afspraak bij de kapper. Soms wordt het ons wel een beetje te veel om van iedereen te onthouden waar hij of zij op welk moment mag op komen dagen. Gelukkig zijn er de familieplanners. Met deze handige planner ben je altijd op de hoogte van ieders activiteit en zie je direct wanneer je allemaal vrij bent. Handig: voor als je met de hele familie een gezellig dagje weg wilt.

Tip: wil je een extra bijzondere planner? Ga dan voor de planner op acrylglas.

Bestel snel en verzeker je van een stipt 2019!