Heb jij dit jaar mooie foto’s gemaakt? Zonde om hier niets mee te doen. Bij CEWE bestel je ze eenvoudig online. Een lekker klusje voor de koudere en donkere dagen van het jaar. Lees hieronder welke mogelijkheden er zijn.

Veel foto’s ontwikkelen? Ga voor een stapel kwaliteitsfoto’s!

De meeste mensen maken behoorlijk wat foto’s in een jaar. Ben jij er ook zo een en heb je in 2018 aardig wat foto’s verzameld? Dan kun je ze eenvoudig ontwikkelen met de standaard of premium foto’s van CEWE. Het is ook mogelijk om je foto’s op Fujifilm-fotopapier te bestellen.

Tip: ga ouderwets aan de slag met je foto’s. Koop een fotoboek en plak de bestelde foto’s hierin. Liever digitaal ontwerpen? Ontwerp dan je jaarboek met de bestelsoftware.

Creatief ontwerp

Wil je alleen de allerleukste foto’s van 2018 ontwikkelen? Dan kun je ze natuurlijk ook op een creatieve manier ontwerpen. Bij CEWE hebben we meerdere smaken in de aanbieding. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een nostalgische print met de retro prints. De speciale doos waarin de retro prints geleverd worden, maakt het helemaal af. Of laat je creativiteit de vrije loop met de fine art prints. Bij deze prints krijg je de kans om een volledig eigen ontwerp te maken en te laten afdrukken. CEWE helpt je op weg met leuke cliparts, kaders en de mogelijkheid om tekst in te voegen.

Meerdere foto’s op één print

De miniprints van CEWE zijn er voor de mensen die het moeilijk vinden om te kiezen. De miniprints bevatten drie of vier kleine foto’s op een strookje. Deze zet je eenvoudig in een fotoknijper. Wil je één foto meerdere keer uitprinten? Ga dan voor de fotoset. Hierbij print je met gemak een aantal foto’s op één vel. Je kunt ze dan later nog op maat uitknippen. Super handig voor je portretfoto’s!

Tip: liever een grotere print met meerdere foto’s? Ga dan voor een CEWE wanddecoratie. Met dit product is het ook mogelijk om meerdere foto’s als een collage te plaatsen.

Andere leuke fotoproducten voor deze tijd van het jaar

Zoals je weet hebben we bij CEWE natuurlijk nog veel meer leuke fotoproducten dan alleen fotoboeken en prints. Zo is het natuurlijk al bijna 2019 en dus de hoogste tijd voor een nieuwe kalender voor 2019, met je foto’s uit 2018! Superleuk om elke maand nog even terug te kijken op het afgelopen jaar. Ben je niet op tijd om deze kalender te bestellen voor het begin van 2019? Geen paniek. Jouw kalender kun je ook op februari 2019 starten en door laten lopen tot februari 2020! Wel zo prettig.   

Maar ook een mooie mok met de leukste, gekste of grappigste foto van 2018, is een leuk fotocadeau. En heb je al eens gedacht aan het leggen van een puzzel, gemaakt van een zelfgemaakte foto?

Kortom; CEWE heeft de leukste fotoproducten voor je klaar staan. Kijk daarom gauw verder en gebruik je favoriete foto’s van 2018 om het jaar 2019 goed te beginnen.