Heb jij al mooie herfstfoto’s gemaakt? Of ga je nog lekker op pad met je fototoestel om er wat g te schieten? Maak optimaal gebruik van de herfsttaferelen en ontwikkel je herfstfoto’s met de prints van CEWE! Van klassiek tot modern: CEWE is jouw partner voor de beste afdrukken. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

Retro, Art, Mini en Square prints

De keuze is reuze: in het assortiment van CEWE vind je maar liefst vier varianten CEWE prints. Voor ieder wat wils. Welke print past het beste bij jouw foto’s? Dat is natuurlijk persoonlijk. Zoek bij de soort foto een geschikt formaat. Het vierkante formaat van de square prints zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor je portretfoto’s. Heb je een hele fotoshoot die je wilt ontwikkelen en is het lastig kiezen? Ga dan voor de miniprints. Met deze fotostrips ontwikkel je eenvoudig een drie- of viertal foto’s op een velletje. Liever wat creatiever aan de slag met je foto’s? Met de art en retro prints van CEWE kun je helemaal losgaan. Je hebt zelf de regie doordat je gemakkelijk teksten toevoegt, maar ook doordat je de stijl van de foto’s en de opmaak helemaal zelf bepaalt. Kies uit verschillende kaders, teksten of filters zodat het ontwerp precies bij jouw foto’s past.

Standaard de beste kwaliteit

Wil je gewoon je eigen (herfst)foto’s ontwikkelen? Ook hiervoor ben je bij CEWE aan het juiste adres. Ontwikkel net als vroeger je foto’s op normaal fotopapier. Nu niet meer van een rolletje, maar gewoon gemakkelijk thuis via de software of de site van CEWE. Bij CEWE kies je uit premium of standaardkwaliteit. Alhoewel je bij de standaard kwaliteit de kwaliteit mag verwachten die CEWE altijd levert, onderscheidt de premium kwaliteit zich van de standaardkwaliteit door het Fujifilm fotopapier dat voor deze foto’s wordt gebruikt. Bij het meest gangbare formaat geldt: hoe meer je bestelt, hoe meer korting je krijgt! Houd je daarom niet in bij het ontwikkelen van je foto’s.

Tip: wist je dat je de foto’s ook gewoon rechtstreeks vanaf je smartphone kunt bestellen? Download de Android of de Apple software van CEWE en ga aan de slag.

Inspiratie voor de beste foto’s

Via onze blogs bieden we je een wereld aan foto-inspiratie voor deze herfst. Lees bijvoorbeeld eens de tips over herfstfotografie, maak nog snel een wandeling in één van de tien mooiste herfstbossen of leer hoe je blad fotografeert. Ligt de focus niet op de herfst? Kijk dan eens naar de nuttige tips over ISO, macrofotografie of diafragma en til je fotografie naar een hoger niveau!

Ook leuk: ontwikkel je foto’s als een sticker en plak ze bijvoorbeeld op je reiskoffer!

Tip: de CEWE prints kun je op verschillende manieren in je huis plaatsen. Beperk je niet tot lijstjes en gebruik bijvoorbeeld eens een wasknijper om de prints in te plaatsen. Fijne herfst!