Het lijkt misschien nog ver weg, maar het duurt nog maar even. Kerst 2018! Wat gaat de tijd toch snel. We gaan een gezellige, knusse en leuke tijd tegemoet. Het aftellen naar kerst gebeurt van oudsher natuurlijk met de adventkalender. Vaak is de voorpret minstens zo leuk als de kerst zelf. Daarom is een adventkalender het perfecte cadeau voor iemand anders, maar ook voor jezelf! Lees hieronder meer over de adventkalenders van CEWE.

Waarom een adventkalender?

Tijdens de Adventstijd tellen we af  naar kerst. Een christelijk gebruik, dat bestaat uit vier zondagen en loopt tot en met 24 december; de laatste dag van advent. De speciale adventskalender bestaat uit 24 luikjes met achter ieder luikje een verrassing. CEWE biedt drie soorten adventkalenders. Lees hieronder welke dit zijn.

Adventkalender voor de chocoladeliefhebber

Dit is niet alleen een superleuke, maar vooral ook een lekkere traktatie voor jong en oud! Kies voor de adventskalender met Kinder chocolade om de (klein)kinderen te verrassen of kies juist voor de Ferrero-uitvoering voor jezelf of om een andere volwassene te verrassen. De Ferrero-uitvoering komt ook in een extra luxe versie die inklapbaar is. Op deze manier verras je jouw geliefden nog meer! Moeilijk kiezen tussen deze twee soorten chocolade? Kies dan voor de adventskalender gevuld met (kerst)balletjes van melkchocolade! Zo tel je smakelijk af richting de kerstdagen.

Foto-adventkalender

Denk je liever toch een beetje meer aan de lijn, om goed in je kerstkleding te (blijven) passen? Dan is de foto-adventskalender misschien een betere keuze, want van foto’s kijken kom je (gelukkig) niet aan! Achter elk luikje van de foto-adventskalender zit een leuke foto die je zelf uitkiest. Oh ja! Nog een voordeel ten opzichte van de chocolaatjes: je kunt er meerdere keren van genieten!:)

Vul het helemaal zelf in!

De derde optie is om de kalender helemaal zelf in te vullen. Koop of maak kleine cadeautjes die achter de luikjes passen van deze kalender en verras je familie of vrienden elke dag met unieke cadeautjes! De hokjes variëren van grootte, zodat je verschillende cadeautjes achter de luikjes kunt plaatsen. Zorg er natuurlijk wel voor dat je kleine cadeautjes koopt die achter de luikjes passen. Het handigste is daarom om eerst deze adventkalender te bestellen en dan pas de cadeautjes uit te zoeken om de luikjes mee te vullen.

Denk eraan dat advent dit jaar al op 2 december begint. Bestel je kalender daarom vóór 26 november om de kalender op tijd te ontvangen. Ook voor andere kerstcadeautjes is CEWE natuurlijk de perfecte partner. Verras je familieleden of vrienden met leuke fotocadeaus of breng de kerstsfeer in huis met de fotoproducten van CEWE!