Nu de nationale CEWE Photo Awards ten einde zijn, is het tijd om een stapje hoger te gaan! Kan dat nog dan? Jazeker! Want naast een nationale wedstrijd is er ook een internationale CEWE Photo Award. Zoals je misschien wel weet is CEWE bijna in heel Europa actief en hierdoor kunnen klanten in veel landen meedoen met de grootste fotowedstrijd in Europa.

Internationaal en groots!

De internationale CEWE Photo Award is natuurlijk niet zoals de regionale, nationale awards. Hierbij moet je daarom wel een heel bijzondere foto hebben; om op te vallen tussen de tienduizenden inzendingen is het een behoorlijke kluif om te winnen. Toch kan het zomaar zijn dat je wint als je een foto instuurt, die kans is veel groter dan bijvoorbeeld het winnen van een loterij!

Meedoen is veel belangrijker dan winnen en bovendien heel gemakkelijk.

‘Meedoen is belangrijker dan winnen’, luidt het gezegde. Dat geldt zeker voor de internationale CEWE Photo Award. Een korte blik op de website van de fotowedstrijd leert al dat er foto’s gemaakt worden in vele landen en van verschillende onderwerpen en landschappen. Je maakt altijd een kans, op het winnen, maar een extra motivatie is de donatie van CEWE aan de organisatie SOS kinderdorpen. Deze geweldige organisatie zet zich in voor een liefdevolle en veilige opvoeding van kinderen, die de basis moet leggen voor een betere toekomst. Voor iedere tien ingezonden foto’s, doneert CEWE een euro aan de organisatie. Met de vele foto’s die ingezonden worden, kan dit daarom al snel oplopen tot duizenden euro’s!

Wat kun je winnen?

De prijzenpot is niet mis. De winnaar wint niet alleen een unieke reis ter waarde van 15.000 euro, maar kan ook rekenen op een upgrade van de foto-uitrusting ter waarde van 7.500 euro plus een shoptegoed van 2.500 euro bij CEWE. Tot en met de 30e plaats worden de foto’s bovendien beloond met geweldige cadeaus. De resterende top 10 kan rekenen op een upgrade van de foto-uitrusting ter waarde van 5.000 euro en een shoptegoed van 2.500 euro bij CEWE. De resterende top 30 ontvangt bovendien foto-uitrusting ter waarde van 2.500 euro en een CEWE shoptegoed van 1.000 euro. Overtuigd van de prijzen?

Hoe doe je mee?

Om kans te maken op een prijs, stuur je eenvoudig je foto’s in via de speciale internationale CEWE Photo Award website. Klik op “nu deelnemen”, meld je aan en upload je mooiste foto(‘s). Houd met het uploaden rekening met de verschillende categorieën.

Succes met de internationale CEWE Photo Award!