Wat was het een lekker nazomertje! De herfst is inmiddels alweer een weekje bezig en dat zien we buiten al volop: vallende bladeren, minder zonuren en al flink wat wind. Dan wordt het tijd om je huis lekker herfstklaar te maken. Dat doe je natuurlijk het beste met wat leuke sfeerfoto’s.

Ga op pad en neem je fototoestel mee!

We hebben al wat blogs over herfstfotografie geschreven: hoe fotografeer je bijvoorbeeld blad? Wat zijn de mooiste herfst-steden? Welke fotogenieke bossen zijn er te vinden in België en Nederland? Laat je eerst inspireren en ga op pad met je fototoestel. Kies voor mooie stadsfoto’s met herfstachtige taferelen zoals een winkelstraat bezaaid met bladeren, of zoek de natuur op en fotografeer het bos of een collectie paddenstoelen. Selecteer daarna thuis de foto’s en kijk welke producten daar goed bij passen.

CEWE herfstproducten

Landschapsfoto’s? Wanddecoratie!

Als er iets goed staat aan de wand, dan zijn het landschapsfoto’s wel. Op deze manier krijg je zelfs op de kleinste kamertjes een weids en ruimtelijk uitzicht met prachtige natuur. Ben je er al uit geweest voor een lekkere boswandeling met je fototoestel? Dan is het natuurlijk geweldig om je eigen gemaakte foto aan de wand te hangen in de vorm van een wanddecoratie. Zelf de foto maken hoeft natuurlijk niet! CEWE biedt ook een uitgebreide beeldbank met daarin haarscherpe foto’s. Je vindt de beeldbank in het ontwerpscherm van de wanddecoratie. Klik op het thema ‘bladeren’ of ‘in het bos’ voor echte herfstfoto’s!

Tip: Wanddecoraties zijn ook perfect voor de echte detailfoto’s zoals een mooie paddenstoel of de nerven van een vergankelijk blad. Door het kleine uit te vergroten, valt je pas echt op welke prachtige details onze natuur te bieden heeft!

In de herfst een stedentrip, maak een fotostrip!

Vang je stedentrip in een paar leuke foto’s op één strip samen met de fotostrips van CEWE. Zo zie je in één oogopslag de hoogtepunten van jouw stedentrip. Met deze CEWE fotostrips ontwikkel je eenvoudig drie tot vier minifoto’s per strip met een retro-look. Doordat je meteen tien strips ontwikkelt, kun je ook nog afwisselen in de plaats waar je de strips plaatst. Zo heb je eigenlijk een klein fotoboekje, waarvan je de foto’s altijd ziet! Leuk toch?

Kleurrijk bos en je nieuwe “bureaublad”

Wat voor een bureaubladachtergrond heb je momenteel op je computer? Is het de standaard Windows-achtergrond? Of toch een leuke zelfgemaakte foto? In ieder geval is de kans groot dat je deze achtergrond op het moment van het lezen van dit blog niet ziet. Zonde vinden wij! Als je een muis gebruikt, is het aan te raden om een muismat te gebruiken. Waarom zou je dan een saaie muismat gebruiken, terwijl je er ook eentje zelf kunt ontwerpen? Zo kun je ook genieten van je muismat als je programma’s hebt openstaan als je achter de computer zit. Ontwikkel je herfstfoto’s daarom op een mooie muismat en geniet er ook van als je aan het werk bent!

Tip: door van ieder seizoen fotoproducten te maken en te verzamelen, wissel je ieder seizoen mooi af en haal je letterlijk het seizoen in huis. Rouleer met de producten als de seizoenen veranderen. We kennen klanten die bijvoorbeeld in de woonkamer in de winter een mooie sneeuwfoto hebben hangen, en deze verwisselen voor een lente- zomer of herfst-foto als het seizoen verandert.

Fijne herfst namens CEWE!