Soms zijn er van die momentjes dat je best een beetje trots mag zijn op jezelf. Dat was deze week voor CEWE het geval. We hoorden namelijk dat we in de prijzen zijn gevallen. Ons CEWE FOTOBOEK Pure is door EISA uitgeroepen tot beste product van het jaar 2018-2019 in de categorie ‘Fotografie’. Een mooi bericht en een mooie prestatie, zo vinden we bij CEWE.

Beste product 2018-2019

De jury was enthousiast over de toegankelijkheid van de app, de prijs van het fotoboekje en de beschikbaarheid in maar liefst 19 landen. Hun commentaar: “De CEWE FOTOBOEK Pure app biedt een eenvoudig te gebruiken en betaalbare fotoboekservice voor smartphonegebruikers die hun foto’s willen afdrukken. Vanuit de app (gratis voor Android en iOS) selecteer je eenvoudig 22 foto’s uit je fotogalerij om automatisch een fotoboek te laten vullen. Op de cover kun je kiezen voor een zelfgekozen titel en aan het begin van het boek heb je de mogelijkheid een korte tekst te schrijven. Het resultaat wordt afgedrukt op premium mat papier, verpakt in een slipcase en thuis afgeleverd. De service is beschikbaar in 19 Europese landen voor een aantrekkelijke prijs.”

CEWE FOTOBOEK Pure

Met de CEWE FOTOBOEK Pure App maak je binnen enkele minuten een compact fotoboek van jouw mooiste foto’s. Het boekje bestaat uit 22 pagina’s en is 14,8cm x 14,8cm. Op iedere pagina kun je één foto plaatsen. Jouw kaft? Die maak je persoonlijk met een mooie foto en een toepasselijke titel. Dat alles voor slecht €14,95 per boek. Eenvoudig, snel en niet duur. Hoe je een CEWE FOTOBOEK Pure maakt? Dat lees je hier.

Over EISA

EISA is de grootste redactionele samenwerking in de wereld van consumentenelektronica. De organisatie publiceert 53 tijdschriften in 25 landen over de hele wereld. Al meer dan 35 jaar organiseert EISA de EISA Awards. Een jaarlijks terugkerende award om de allerbeste producten op het gebied van consumentenelectronica te prijzen.