Heb je dit voorjaar al mooie foto’s gemaakt van het bloeiende landschap, de jonge dieren of iets anders dat de lente typeert en wil je ook iets met deze foto’s doen? Probeer dan eens de fotoprints van CEWE. In dit blog lees je hoe je jouw fotoprints het beste vormgeeft.

Voorjaar prints via de website, software of app
Heb je al mooie foto’s gemaakt van de lente en wil je deze graag op een creatieve manier bewaren? Dan zijn de fotoprints van CEWE een mooie oplossing. Je bestelt deze fotoprints via de site van CEWE. Het is ook mogelijk om de prints via de CEWE software of app te bestellen. In het geval van de software heb je iets minder keus dan op de site. Je kunt op de site bijvoorbeeld ook foto’s afdrukken als een fotostrip, square print of als fotoset.

“Normale” premium prints
Bij de premium prints heb je twee keuzes: vast en variabel formaat. Dit betekent dat je de keuze hebt tussen vaste en standaard fotomaten of meer unieke formaten. Bekijk dit filmpje om meer te weten te komen over de manier waarop je het juiste formaat bepaalt. Daarna heb je de keuze uit verschillende maten voor je prints. Gebruik de premium prints als je een heleboel foto’s hebt die je wilt afdrukken. Dit is de ideale keuze als je jouw foto’s bijvoorbeeld wilt inplakken in een fotoboek.

Waar plaats je jouw premium prints?
Premium prints zijn het beste geschikt voor fotoboeken, maar staan ook super leuk in een speciaal fotolijstje.

Creatieve print
CEWE biedt jou als klant van CEWE verschillende creatieve prints. Deze lopen erg uiteen en je kunt het zo gek niet bedenken of CEWE biedt wel een creatieve oplossing voor jouw fotowens. Zo heeft CEWE de mogelijkheid voor retroprints. Deze kun je bijvoorbeeld gebruiken als je jonge dieren hebt gefotografeerd. De kaders geven de foto een speels effect en je plaatst gemakkelijk een beschrijving bij de foto. De miniprints kun je gebruiken voor als je een reeks foto’s achter elkaar plaatst. Maak bijvoorbeeld een reeks foto’s van een plant die in knop zit tot en met dat hij verwelkt. Zo heb je het hele leven van de plant op één printje afgedrukt!

Waar plaats je jouw creatieve prints?
Creatieve prints geven je foto’s een extra effect. Het is daarom wel zo leuk als je ze ook op een creatieve manier gebruikt. Een veelgebruikte methode voor de creatieve prints van CEWE is een fotoknijpertje. Maar je kunt ze natuurlijk ook op een magneetbord plakken, op je koelkast of in het toilet.

Andere lenteproducten
Naast de creatieve prints zijn er natuurlijk tal van andere opties voor jouw voorjaarsfoto’s. Voorjaarsfoto’s van bloemen of van jonge dieren zijn neutraal en geven je huis een gezellig sfeertje. Waarom zou je ze niet in op groot formaat afdrukken op een CEWE Wanddecoratie, in plaats van op een kleine miniprint? Het is wel slim om van te voren te bedenken wat voor kleurpatroon in de foto overheerst. Als je veel paarse of donkerblauwe tinten in je interieur gebruikt, is het het niet handig om bijvoorbeeld een foto te maken van een knalgele bloem (tenzij je liefhebber bent van een kleurrijk interieur ;-)).

De lente is een uitgelezen kans om iemand te verrassen met een vrolijke kaart. Misschien kan een vriend of familielid van je wel wat vrolijkheid gebruiken. Je ontwikkelt je voorjaarskaarten hier.

Fotografeer de lente
Uiteindelijk kun je natuurlijk prachtige fotoproducten ontwikkelen met CEWE, maar als eerste is het belangrijk dat je mooie lentefoto’s maakt. Typisch aan de lente zijn natuurlijk de jonge dieren met mooie bloemen en bloesem. Zorg daarom dat je een dagje reserveert en dit seizoen op je gemak fotografeert. Lees in dit blog meer over fotograferen in de lente.

CEWE wenst je een vrolijke lente!