De paasdagen staan weer voor de deur. Dit is hét moment om jouw huis weer helemaal paasklaar te maken. Na een lekkere voorjaarsschoonmaak en een paar mooie paasstukjes voel je pas écht de lente in huis! In dit blog lees je hoe je de paassfeer in huis haalt met fotoprints. Lees snel verder voor wat leuke tips met fotoprints en waarom ze zo geschikt zijn voor de paasdagen.

Geen saaie foto’s!
Nu het saaie weer eindelijk een beetje voorbij is en de dagen weer lekker lang zijn, wil je natuurlijk geen duffe foto’s tijdens Pasen in de kamer hebben. Met de fotoprints van CEWE weet je zeker dat dit niet gebeurt. Via de software, site of app bestel je eenvoudig de leukste fotoprints. In het ontwerpscherm pas je de foto’s naar eigen smaak aan. Kies voor vrolijke kleurcombinaties met echte lentekleuren zoals lichtgroen, -geel en -oranje.

Alhoewel de ontwerpsoftware van CEWE wat meer bewerkingsopties geeft, is het bestellen van de fotoprints via de site het gemakkelijkste. Voordat je in het ontwerpscherm komt, kies je een aansprekend design of lay-out. Kies uit een grote selectie cliparts speciaal voor Pasen om de foto een extra paassfeer meer te geven.

Wat te doen met je fotoprints?
Fotoprints zijn een perfecte manier om jouw huis uit die wintersfeer te krijgen. Plaats ze overal verspreid door het huis om de boel wat op te leuken. Hier wat andere tips voor de fotoprints:

Paastip 1: De paasbrunch
Wie Pasen zegt, zegt lekker brunchen! Dit is natuurlijk één van de kenmerkende dingen aan de paasdagen. Kleed je tafel daarom leuk aan met fotoprints speciaal voor deze dag(en). Wat is er leuker dan voor iedereen een persoonlijke fotoprint op het bordje te leggen. De familie of vrienden waar je mee aan tafel zit, kunnen de foto meenemen en denken nog lang terug aan deze fijne paasbrunch.

Paastip 2: Paaseieren zoeken nieuwe stijl
Dit is de tip voor iedereen die het wel een beetje gehad heeft met het eten en alvast aan een zomerfiguur wil werken! Verstop in plaats van eieren, foto’s in de tuin of in huis! Erg leuk om lekker buiten aan het zoeken en verstoppen te gaan met foto’s. Helemaal als de zoekers de foto’s nog niet gezien hebben ;-). Niet aan de lijn? Dan kun je natuurlijk altijd nog gewoon een paaseitje bij de foto leggen.

Paastip 3: Speel paaskwartet met de kinderen!
Minder lekker weer? Doe dan een spelletje paaskwartet! Deze tip vereist wat knipselwerk, maar het is wel superleuk om te doen. Ontwerp voor dit spel een aantal retroprints en zorg dat je op elke plaatje een andere foto op de voorkant plaatst. Zorg ervoor dat je thema’s gebruikt, dus ontwerp bijvoorbeeld vier foto’s met dieren, vier foto’s met familieleden en vier foto’s met seizoenen. Je kunt de foto’s dan verduidelijken met een bepaalde tekst. Laat de achterkant neutraal, of plaats op elke achterkant een gelijk plaatje van bijvoorbeeld een paasei (deze vind je onder het kopje ‘Pasen’ bij widgets). 

Paastip 4: Interieur
De foto’s van CEWE zijn natuurlijk ook uitermate geschikt om gewoon met kleine knijpers overal in huis te plaatsen. Een knijper gebruiken hoeft niet, je kunt ze ook gewoon in de paastak steken! 😉

Bestel de foto’s op tijd!
Het is al bijna Pasen. Om te zorgen dat je de foto’s op tijd in huis hebt, is het handig om zo vroeg mogelijk te bestellen. Zo kun je ook in aanloop naar Pasen nog even genieten van de foto’s!

Fijne paasdagen!