Aangezien we bij CEWE grote voorstanders zijn van onze culturele diversiteit en bovendien openstaan voor de wereld rondom ons, gaven we twee jonge Europeanen de kans om de Europese steden te gaan verkennen. Met de medewerking van enkele vooraanstaande partners zullen ze allebei de mooiste herinneringen kunnen vastleggen en een onvergetelijke fotobelevenis meemaken!

In maart 2018 zullen de Belgische Maud en de Oostenrijker Benjamin één maand lang Europa doorkruisen met de trein. Tijdens hun reis zullen ze ongetwijfeld nieuwe streken kunnen ontdekken, maar zullen ze ook hun fotografische, creatieve en artistieke kennis kunnen uitbreiden. Om dit mooie project tot een goed einde te brengen, hebben onze prestigieuze partners ons duo rijkelijk voorzien van Interrail-pasjes waarmee ze overal in Europa kunnen reizen en van kwalitatief hoogstaande Leica-camera’s waarmee ze prachtige reisfoto’s zullen kunnen maken. Manfrotto stelde ook statieven ter beschikking voor de iets gedurfdere opnames, maar ook rugzakken om het vervoer van die o zo belangrijke uitrusting voor elke reizende fotograaf net iets makkelijker te maken!

Onze twee jonge reizigers kregen de opdracht de mooiste momenten van elke etappe tijdens hun reis door Europa vast te leggen en die met ons te delen. En wie reizen zegt, zegt natuurlijk CEWE FOTOBOEK! Voor hen dus een mooie manier om hun reis af te sluiten en er tastbare herinneringen aan over te houden, die ze bovendien met hun vrienden en familie zullen kunnen delen.

En wij, wij zullen je natuurlijk via deze blog op de hoogte houden van elke etappe van de reis.

Volg samen met ons deze twee jongeren tijdens hun fotogenieke reis!