Posters zijn al jaren super populair bij zowel kinderen als volwassenen. Iedereen heeft wel eens een mooie poster van bijvoorbeeld zijn of haar favoriete band, auto of sportidool gehad. Bij CEWE kun je jouw eigen posters bedrukken met een zelfgemaakte foto, of een foto die jij leuk vindt. Op deze manier heb je een originele poster, die niemand anders heeft!

Uniek cadeau
Met een poster heb je veel beeld voor je geld. Hierdoor is het een leuk cadeau voor als je bijvoorbeeld een beperkt budget hebt meegekregen. Maak een poster voor je voetbalteam, voor je familie met een familiefoto of doe jezelf een mooie foto cadeau van je eigen (favoriete) auto.

Leuke foto ideeën voor een poster:
Posters worden vaak gemaakt voor dingen waar je gek op of van bent. Hieronder zie je wat tips per soort foto.

Foto’s van je hobby
De meeste hobby’s zijn erg goed te fotograferen. Denk aan een dagje vissen aan de waterkant, je (eigen) droomauto, of een mooie foto van jou op een motor. Ook mooie landschapsfoto’s van je vakantie, doen het op een poster goed! Dergelijke posters zijn geschikt om op te hangen op de locatie waar je graag met je hobby bezig bent, bijvoorbeeld in de garage waar je aan je auto sleutelt!

Foto’s van je idool
We hebben allemaal wel een idool. Of het nu gaat om een goede zanger, een legendarische wielrenner of gewoon iemand uit onze eigen familie. Misschien heb je toevallig ergens een zelfgemaakte foto van je idool: geweldig om deze op een eigen ontwikkelde poster te ontwikkelen!

Foto’s van je familie, sportteam of vrienden
Tegenwoordig kun je eenvoudig leuke groepsfoto’s ontwikkelen. Dit doe je gewoon eenvoudig vanaf je bureau. Denk hierbij aan een leuke vakantiefoto van de hele familie of van een vriendengroep. Ideaal om weg te geven als cadeau!

Bestelsoftware
Met de CEWE bestelsoftware zijn de mogelijkheden iets uitgebreider dan wanneer je de poster via de site van CEWE bestelt. Met de CEWE bestelsoftware voeg je eenvoudig de leukste teksten, cliparts of sjablonen toe. Je kunt er ook voor kiezen om meerdere foto’s op één poster te plaatsen. Zo maak je eenvoudig een enorme collage met meerdere favoriete foto’s. Je kunt ook een grote foto in het midden plaatsen omringt door allemaal kleine foto’s, ideaal bijvoorbeeld voor een sportteam! Plaats hierbij alle spelers aan de zijkant van de grote teamfoto.

Succes met het ontwerpen van jouw unieke poster!