Donderdag 1 tot en met zondag 4 februari 2018 vindt het vakantiesalon in Brussel plaats! Deze beurs is een mooie inspiratiebron voor jouw fotowaardige vakantiebestemmingen. Heb je nog geen vakantie voor 2018 op het oog? Dan is de deze beurs een absolute aanrader!

Het vakantiesalon: voor iedereen een mooie bestemming!
Op het vakantiesalon s veelzijdigheid een goed kernwoord. Het vakantiesalon heeft voor ieder wat wils; of je nu van wellness-, cruise-, of juist gastronomische vakanties houdt (of natuurlijk van allemaal). De beurs is opgedeeld in drie “paradijzen” met de thema’s: ‘Gastronomie’, ‘cruise’ en ‘wellness & health’.

Gastland Thailand
Vakantiesalon Brussel kiest ieder jaar een gastland: dit jaar is Thailand te gast. Dit betekent dat er extra aandacht wordt gegeven aan deze populaire vakantiebestemming. Thailand is voor veel mensen al bekend, maar voor sommigen  toch ook nog nieuw. Het land heeft zich in de laatste jaren ontplooit tot één van de mooiste vakantiebestemmingen. Vanwege het fijne klimaat, de prachtige natuur maar ook de gastvrije en vriendelijke inwoners is Thailand een ware toeristische trekpleister geworden.

CEWE stand
Natuurlijk is fotografie één van de leukste (en belangrijkste) dingen om te doen tijdens je vakantie. Je ontdekt andere culturen, prachtige natuur of mooie oude gebouwen; dat wil je graag vastleggen om er later nog van te kunnen genieten en op terug te kunnen kijken. CEWE houdt ervan om haar klanten optimaal te voorzien van informatie omtrent reizen en fotografie. Zo schrijven we vaak blogs met tips over interessante steden om te bezoeken of de mooiste omgevingen om op vakantie te gaan. We vinden het niet alleen leuk om jou hierover te vertellen via onze blogs, maar ook om je hier persoonlijk over bij te praten! Vraag daarom onze collega’s het hemd van het lijf tijdens het vakantiesalon over fotograferen op vakantie of het ontwikkelen van de foto’s na je vakantie!

De beurs is opgedeeld in coördinaten. De stand van CEWE vind je in hal 5 met de coördinaten N°5640.

Praktische informatie
Het vakantiesalon vindt plaats in de Brussels Expo (Belgiëplein, Brussel). Het is handig om je kaarten vooraf online te bestellen. Wie zijn kaarten online bestelt krijgt niet alleen €5,- korting, maar voorkomt ook een lange wachtrij bij de kassa. De beurs is zowel met het openbaar vervoer, als met de auto goed te bereiken. Kinderen onder de 12 jaar bezoeken de beurs bovendien gratis!  

Hopelijk zien en spreken we je persoonlijk op het vakantiesalon in Brussel. Graag tot dan!