Kom naar het vakantiesalon 2018 in Antwerpen! Kom naar het vakantiesalon 2018 in Antwerpen!

Donderdag 25 tot en met zondag 28 januari vindt het vakantiesalon in Antwerpen plaats! Deze beurs is een mooie inspiratiebron voor jouw fotowaardige vakantiebestemmingen. Heb je nog geen vakantie voor 2018 op het oog? Dan is de deze beurs een absolute aanrader!

Het vakantiesalon: voor iedereen een mooie bestemming!
Op het vakantiesalon is veelzijdigheid een goed kernwoord. Het vakantiesalon biedt voor iedereen wat wils; het maakt niet uit of je nu van een actieve, avontuurlijke of een vakantie dichtbij houdt. Het vakantiesalon is opgedeeld in verschillende themazones. Zoek de wijde zee in de “cruise zone”, een goede campingplaats in “campingland zone” of juist een meer comfortabele plaats dichtbij huis in de “homeland zone”.

Animaties
Op de beurs zijn diverse animaties te vinden. Ontdek de wereld van de dans in hal 4, volg een gratis duikinitiatie met gediplomeerde duikinstructeurs of volg verschillende leuke workshops en presentaties over uiteenlopende vakantieonderwerpen in de workshopruimtes van hal 1 en 3.  

CEWE stand
Natuurlijk is fotografie één van de leukste (en belangrijkste) dingen om te doen tijdens je vakantie. Je ontdekt andere culturen, prachtige natuur of mooie oude gebouwen; dat wil je graag vastleggen om er later nog van te kunnen genieten en op terug te kunnen kijken. CEWE houdt ervan om haar klanten optimaal te voorzien van informatie omtrent reizen en fotografie. Zo schrijven we vaak blogs met tips over interessante steden om te bezoeken of de mooiste omgevingen om op vakantie te gaan. We vinden het niet alleen leuk om jou hierover te vertellen via onze blogs, maar ook om je hier persoonlijk over bij te praten! Vraag daarom onze collega’s het hemd van het lijf tijdens het vakantiesalon over fotograferen op vakantie of het ontwikkelen van de foto’s na je vakantie!

De beurs is opgedeeld in coördinaten. De stand van CEWE vind je in hal 4 met de coördinaten N°4510.

Dans de wereld rond fotowedstrijd
Om je vast warm te draaien voor vakantiefotografie organiseren wij in samenwerking met Het Vakantiesalon een leuke wedstrijd. Het gaat als het volgt: Neem je favoriete vakantiekiekjes (op je smartphone/tablet) mee naar de beurs en print ze bij ons gave Volkwagenbusje. We hebben daar een speciale Vakantie Fotowall ingericht voor al jouw toffe vakantieplaatjes. Wat valt er te winnen? Er worden maarliefst 10 CEWE waardebonnen uitgereikt aan de leukste vakantiefoto’s. De prijswinnaars worden na de beurs bekendgemaakt! GAME ON!

Praktische informatie
Het vakantiesalon vindt plaats in de Antwerpen Expo (Jan van Rijswijcklaan 190). Het is handig om je kaarten vooraf online te bestellen. Wie zijn kaarten online bestelt krijgt niet alleen korting, maar voorkomt ook een lange wachtrij bij de kassa. Bovendien maak je kans op een reis voor twee personen naar Zuid-Afrika. De beurs is zowel met het openbaar vervoer, als met de auto goed te bereiken. Er is een tramhalte en een bushalte dichtbij en er is een ruime parking aanwezig voor als je met de auto komt. Kinderen onder de 16 jaar bezoeken de beurs bovendien gratis!  

Hopelijk zien en spreken we je persoonlijk op het vakantiesalon in Antwerpen. Graag tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *