Tips voor jouw 2018 kalender Tips voor jouw 2018 kalender

Het is alweer bijna 2018. Wat is het jaar omgevlogen! Hopelijk was 2017 voor jou een mooi jaar. Bij CEWE kijken we in ieder geval uit naar een nieuw fotogeniek jaar. Om het jaar goed te beginnen, is een mooie kalender natuurlijk een vereiste. Bij CEWE bieden we hoogwaardige kalenders waar jij het hele jaar plezier van hebt! Lees hieronder hoe je het beste jouw persoonlijke kalender voor 2018 ontwerpt.

Verschillende kalenders
Of je nu houdt van grote kalenders of van een kleine bureaukalender: CEWE heeft voor ieder wat wils. Kies uit verschillende papiersoorten, groottes en soorten. De kalenders van CEWE voor jou op een rij:

Enkele kalender
De enkele kalender van CEWE is een kalender met op één pagina zowel alle data als de foto.

Dubbele kalender
De dubbele kalender van CEWE heeft een foto met een aparte bladzijde voor de data. Dit is erg handig als je vaak een volle kalender hebt.

Bureaukalender
Een bureaukalender is niet alleen erg handig, maar ook een echte blikvanger voor op je bureau. Er leuk als je bijvoorbeeld op een kantoor werkt.  

Verjaardagskalender
Op deze manier vergeet je nooit meer een verjaardag! Plaats bijvoorbeeld een grote foto van degene die in de desbetreffende maand jarig is, of plaats een klein fotootje op de specifieke datum. Een keer iets anders dan alleen een naam!

Familieplanner
De familieplanner is een geweldige methode om alle agenda’s gelijk te krijgen. Plaats de voetbaltrainingen, schooltijden of bijvoorbeeld de werktijden van iedereen naast elkaar. Zo onthoud je op een handige manier alle tijden en kun je bijvoorbeeld goed plannen wanneer je het beste samen kunt eten. De familieplanner is ook beschikbaar op acrylglas.

Ontwerp
Je ontwerpt de kalenders het beste met de software van CEWE. Je kunt de kalenders ook online maken op de site en zelfs met de app van CEWE, wat natuurlijk wel zo gemakkelijk is. Voor het maken van de kalender heb je een aantal foto’s nodig. Het leukste is om voor elk seizoen een toepasselijke foto te kiezen. Een handige toevoeging aan de kalender is dat je de schoolvakanties en de feestdagen op de kalender kunt toevoegen. Daarnaast kun je de kalender natuurlijk zelf helemaal vullen met de belangrijke dagen in het jaar, zoals de verjaardagen, trouwdagen of bijvoorbeeld je eigen vakantie. Vul elke pagina met een leuke persoonlijke foto en voeg creatieve cliparts, sjablonen en kaders toe. Het lettertype van de maand bepaal je helemaal zelf. Daarnaast kun je er ook andere leuke teksten op plaatsen, zoals een beschrijving van de foto die je bij de maand hebt geplaatst. Je hoeft je trouwens niet te beperken tot slechts één foto per maand. Je kunt van de kalender bijna een compleet fotoboek maken door meerdere foto’s per pagina te plaatsen.

Agenda’s
CEWE heeft niet alleen echte kwaliteitskalenders, maar ook goede agenda’s. Ben je dus vaak op pad? Of vind je een papieren agenda gewoon handiger? Dan kan het slim zijn om voor 2018 gewoon een agenda te ontwerpen in plaats van een kalender. Ontwerp je persoonlijke agenda voor 2018 hier.

Succes met het ontwerpen van jouw jaaroverzicht!

P.s.: geef ook eens een kalender cadeau. Dit is een uniek en persoonlijk cadeau waar de ontvanger het hele jaar van geniet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *