Hij komt, hij komt, die goede lieve sint! Sinterklaas is afgelopen zaterdag aangekomen in ons mooie land, dat hij zo bemint. Hij heeft vast weer veel moois bij zich om uit te delen. Dat is maar goed ook, want bij CEWE vinden we het alweer een tijdje geleden! De Sinterklaasperiode is een tijd van veel gezelligheid. We hopen maar dat de pieten de cadeaus op een goede manier naar ons huis begeleiden. Voor degene die het Sinterklaasfeest dit jaar met de camera op gaat nemen, is het handig om alvast een fotoboek te claimen. Hieronder lees je hoe je jouw Sinterklaas fotoboek vormgeeft, zodat je met dit boek nog veel Sinterklaasplezier beleeft!

Maak de leukste foto’s tijdens het sint- en pietenfeest!
Sinterklaasfeest is voor velen hét grote kinderfeest in het jaar. De meeste kinderen kijken er al enkele weken, zo niet maanden, naar uit. Een geweldig feest met cadeautjes, lekker veel snoepgoed en af en toe ietsje later op bed dan normaal. Natuurlijk mag een verkleedpartij als een echte piet niet in het hele feest ontbreken! Ook voor vele “oudere kinderen” zoals wij, is het feest een gezellige bedoening. Stiekem is het nostalgische gevoel van de cadeautjes uitpakken en het gezellige gure avondje binnen met je familie en/of vrienden nooit verdwenen! Wat is er nu leuker dan dit hele gebeuren op camera vast te leggen, zodat je later nog eens kunt terugkijken op al dit gezelligs? Bij het fotograferen van het Sinterklaasfeest is het niet een kwestie van mooie artistieke foto’s maken, maar vooral van het vastleggen van dat typische Sinterklaas-sfeertje. Denk aan de kinderen die met veel spanning wachten op de cadeaus, de opwinding als ze een cadeautje mogen openmaken of het hele feest als er bijvoorbeeld pieten langskomen!

Installeer de software een keer
Is het straks alweer 6 december geweest, dan is het belangrijk dat je naar de CEWE-software racetWant daar vind je de mooiste fotoboeken, geschikt om te laten zien bij alle bezoeken. Heb je de CEWE-software nog nooit geïnstalleerd? Dan doe je op zich nog niks verkeerd. Het is alleen een ontzettend handige tool, de pieten vinden het in hun eigen woorden helemaal ‘chill’!

Maak jouw Sinterklaasfotoboek 2017!
Als je de software geïnstalleerd hebt, kun je verder gaan met het maken van een echt Sinterklaas(foto)boek. Heb je al je Sinterklaasfoto’s op je telefoon staan? Dan is het handig om je fotoboek te ontwerpen via de speciale app van CEWE. Zoek op “CEWE” in de App store of Google Play store. Als je het fotoboek maak vanaf je computer, kan het handig zijn om alle Sinterklaasfoto’s eerst even in één speciale map te plaatsen. Hierdoor kun je makkelijk in één oogopslag alle foto’s zien en in het fotoboek plaatsen.

Om je fotoboek echt op het grote boek van Sinterklaas te doen lijken, kun je de kleur aan de buitenkant mooi rood maken. Zo lijkt het van de buitenkant een echt Sinterklaasboek! In het boek zelf kun je gebruikmaken van alles wat om het Sinterklaasfeest heen hoort. Het schoentje zetten, een verlanglijstje maken en het spelen met de gekregen cadeaus horen hier natuurlijk ook bij!

CEWE wenst alle kinderen en ouders een leuk Sinterklaasfeest en heel veel gezelligheid!