Nu het weer écht guur wordt, begint iedereen weer langzaam in wintersferen te komen. De huizen worden gezellig aangekleed, stamppotten komen op tafel en de kachel wordt fijn opgestookt! Bij het aftellen naar de kerst kan een adventskalender natuurlijk niet ontbreken. Een spannende dagelijkse traktatie in aanloop naar de kerst. CEWE heeft voor jou de meest persoonlijke en lekkerste adventskalender! Leuk om weg te geven, maar ook om zelf te gebruiken.

Adventskalender
Je kent de adventskalender misschien wel van vroeger. De adventskalender is een echte christelijke traditie die de periode van advent aangeeft. Deze kalenders zijn meestal erg sierlijk en bijna altijd voorzien van 24 luikjes met een verrassing. De kalender heeft vier zondagen en loopt tot en met 24 december, tot de laatste dag van advent. Bij CEWE kun je kiezen uit drie soorten adventskalenders.

Choco-adventskalender
De chocolade-adventskalender is een smakelijke manier om af te tellen naar de kerstdagen. Achter elk luikje schuilt een lekkere traktatie. Leuk voor kinderen, maar ook voor volwassen natuurlijk! Je kiest bij CEWE voor verschillende groottes en smaken. Geef je de adventskalender aan je (klein)kinderen? Kies dan voor de adventskalender met de heerlijke ‘Kinder’ chocolade. Daarnaast kun je ook kiezen voor een kalender met luxe Ferrero pralines of voor een kleinere variant met 24 chocoladeballetjes achter de luikjes.

Foto-adventskalender
De foto-adventskalender is iets ‘dieet vriendelijker’; voor diegene die nog net even de laatste grammetjes wil afvallen voor de kerstdagen. Bij deze fotokalender kies je zelf welke foto er achter de luikjes komt te staan, maar ook welke grote foto je wilt. Verras je geliefde, familie of vrienden met deze mooie persoonlijke kalender.

Vulbare kalender
Kun je niet zo goed kiezen tussen chocolade of een foto? Ook dan hoef je je niet te vergissen in de de kerstdagen omdat je geen adventskalender hebt. Met deze kalender tel je ook af, maar bepaal je zelf wat er achter de luikjes komt. Vul de luikjes met gedichtjes, leuke foto’s of een verrassing. Zo maak je je eigen unieke adventskalender.

Leuke fotoproducten voor de kerst
Natuurlijk houden we je in de aanloop naar de feestdagen op de hoogte van allerlei leuke fotoproducten voor de kerst en geven we je fotografietips speciaal voor de wintermaanden.