De hele dag door maak je foto’s. Foto’s van je kinderen, van het overheerlijke eten dat je van plan bent te gaan nuttigen, van je kat / hond / paard / cavia of van je partner die net in een oncharmante houding in slaap is gevallen. We knippen er op los dat het ons een lieve lust is. Al deze foto’s staan vervolgens op onze smartphone, we plaatsen ze hooguit nog een keer op Facebook of Instagram… en dat is het dan. Zonde, zo vonden we bij CEWE. Daarom komen we met een spiksplinternieuw product: de CEWE FOTOBOEK Pure.

CEWE FOTOBOEK Pure App
Met de CEWE FOTOBOEK Pure App maak je binnen enkele minuten een compact fotoboek van jouw mooiste foto’s. Het boekje bestaat uit 22 pagina’s en is 14,8cm x 14,8cm. Op iedere pagina kun je één foto plaatsen. Jouw kaft? Die maak je persoonlijk met een mooie foto en een toepasselijke titel. Dat alles voor slecht €14,95 per boek. Eenvoudig, snel en niet duur!

Leuk cadeautje
Zit je in de trein naar je werk, in de wachtkamer van de tandarts of wacht je op bus, vliegtuig of boot? Dan is dit het perfecte moment voor het ontwerpen van een CEWE FOTOBOEK Pure. Handig als je op zoek bent naar een origineel, persoonlijk cadeau voor je vriend(in), moeder, zus of opa: het maken kost weinig tijd en geld en je hebt een zeer origineel cadeau. Met CEWE FOTOBOEK Pure heb je in no time een persoonlijke verzameling herinneringen in boekvorm elkaar gezet. Download de app, selecteer de mooiste foto’s op je smartphone en verstuur jouw ontwerp met slechts één tik op de knop. Wij maken het fotoboek vervolgens voor je en sturen het, inclusief gave sleeve, naar het adres van jouw keuze.

Zo doe je dat!
Het maken van een CEWE FOTOBOEK Pure is heel eenvoudig.

Stap 1 – Installeer de app
Download en open de CEWE Pure app op je smartphone via de Play Store of de App Store. Kies, na het installeren van de app, het land waar je het fotoboek wilt maken en bezorgen en doorloop vervolgens de instructies op het scherm.

Stap 2 – Selecteer je mooiste foto‘s
Selecteer nu de 22 leukste foto’s die jij in jouw fotoboek wilt verwerken. Je kunt kiezen uit afbeeldingen van verschillende bronnen. Of je nu een foto uit de opslag van je telefoon kiest, uit Google Foto’s, Dropbox of vanaf een server / netwerkverbinding: ze hoeven niet perse op jouw eigen telefoon te staan en ook niet allemaal uit een en dezelfde bron te komen. Je foto’s worden op chronologische volgorde geplaatst: de app checkt automatisch wanneer de foto is genomen en rangschikt de foto’s automatisch.

 

Stap 3 – Zet in de juiste volgorde
Natuurlijk hoef jij de foto’s niet perse in chronologische volgorde in je fotoboek te plaatsen. Je kunt de foto’s onderling verschuiven en de tekst op de omslag en eerste pagina aanpassen. Is jouw indeling naar wens? Klik dan op verder. Je komt in het bestelscherm terecht.

 

Stap 4 – Bestellen maar!
Controleer nog een laatste keer of je fotoboek is zoals jij hem graag wilt bestellen. Druk vervolgens op verder en vul je mailadres en wachtwoord in. Nog geen klant van CEWE? Klik dan op ‘Registreren’ en vul je gegevens in. Als je eenmaal alle gegevens hebt ingevuld en je fotoboek hebt besteld, dan ligt hij binnen enkele dagen op je deurmat!

 

 

Direct aan de slag
Een fotoboek maken tijdrovend en moeilijk? Dat is vanaf nu verleden tijd, dankzij de CEWE Pure App. Veel plezier ermee.

We lezen en zien de resultaten natuurlijk graag van je!