Het is klaar, over en uit, finito: de strijd om de beste fotografen van België is gestreden. Het is niet meer mogelijk om foto’s in te sturen. Gelukkig maar, voor onze jury, want wat kent België veel goede fotografen! Deze week maken we de laatste weekwinnaars bekend. Met die laatste weekwinnaars zijn er in totaal 150 genomineerde fotografen, die kans maken op prachtige prijzen. De komende tijd buigt onze professionele jury zich over alle foto’s en selecteert de 10 winnende foto’s. Als je de blogs van de afgelopen weken een beetje hebt gevolgd, dan zal je begrijpen dat dit een een behoorlijke klus gaat zijn.

Prijsuitreiking CEWE Photo Awards 2017
De 10 winnaars van de CEWE Photo Awards 2017, met als thema ‘Made in Belgium’, maken we bekend tijdens de prijsuitreiking op 17 september in Pairi Daiza te Brugelette. Alle genomineerden zijn uitgenodigd om, samen met een genodigde en maximaal twee kinderen, de uitreiking bij te wonen en natuurlijk om te horen of ze tot de gelukkige winnaars behoren.