* Dongggg *, we slaan op de denkbeeldige gong. De laatste week van de CEWE Photo Awards is namelijk ingegaan. De allerbeste inzendingen van week 9 zijn bekend en dat betekent direct dat je nog maar één week hebt om de jury te overtuigen met een van jou mooiste foto’s. Dus pluis die speur je pc af naar jouw zelf genomen foto’s en pluis de fotoboeken na: dit is je laatste kans om ons te laten zien wat België zo typisch Belgisch maakt in jouw ogen.

Foto’s week 9
Deze week zitten er een paar prachtige zwart-witfoto’s bij de genomineerden. Maar ook de makers van die fantastische foto van het station van Antwerpen en een bijzondere natuurfoto behoren tot de gelukkige winnaars van week 9. Oh en heb je die geweldige street art versie van Manneke Pis al gezien? Welke foto mag wat jouw betreft door naar de grote finale van de CEWE Photo Awards?