Kaartjes schrijven heeft iets nostalgisch. Bovendien is het geweldig om een persoonlijke kaart van iemand te krijgen. Met een kaartje laat je zien dat je om iemand geeft en kan je een leuke persoonlijke boodschap kwijt. CEWE begrijpt hoe belangrijk je familie en vrienden voor je zijn en helpt je om een mooie kaart te ontwerpen voor deze belangrijke mensen. Ook het versturen van vakantiekaarten vanaf je vakantieadres in bijvoorbeeld Zuid-Spanje is geen enkel probleem bij CEWE. Lees hieronder hoe je deze ansichtkaarten extra mooi en persoonlijk maakt!

Ansichtkaart vanaf je vakantieadres
Stuur of stuurde jij ook altijd kaartjes, gekocht bij het lokale toeristenwinkeltje op je vakantieadres? Dat is geweldig om te doen, maar ook om te ontvangen! Je koopt een stapel kaartjes en vervolgens schrijf je een halve dag jouw persoonlijke boodschap naar familie en vrienden op. Postzegels erop en versturen maar! Alhoewel een zelfgeschreven kaartje wel haar charmes heeft, is het niet altijd even handig. Vaak is het kaartje nog onderweg als jij alweer thuis bent, ben je al gauw een halve dag bezig met het kopen, schrijven en versturen van de kaartjes en bovendien zijn de foto’s die op voorkant staan vaak weinig uniek, laat staan persoonlijk. Door je vakantieberichtjes voortaan met CEWE te versturen, voorkom je dit alles. Je personaliseert de kaart eenvoudig met jouw eigen vakantiefoto(’s), de kaart wordt in Nederland verstuurd en is daardoor snel bij de ontvanger. Met de software van CEWE ontwerp en verstuur je bovendien heel eenvoudig en snel een kaart zodat jij kan genieten van die lekkere zon!

De foto
Het leuke aan een gepersonaliseerde ansichtkaart is dat het erg uniek is. De ontvanger heeft nog nooit zo’n kaart gehad! Een Eiffeltoren is mooi, maar nog veel mooier als jij er ook bij op staat. Het is dan ook belangrijk dat de foto origineel is en dat de ontvanger ook echt ziet hoe fijn jij het op de vakantie hebt (ja, je mag ze lekker jaloers maken;) )! Je kunt hierbij onder andere denken aan een foto van jou en je hele gezin lekker aan het avondeten bij dat gezellige restaurantje, foto’s van een mooie stranddag of een foto met medevakantieganger(s) in dat pittoreske plaatsje. Daarnaast kun je op de foto ook een persoonlijke boodschap voor de ontvanger laten zien. Dit kan een plaatsje zijn waar je ooit met de ontvanger bent geweest, een foto van jou met zijn of haar favoriete biertje of letterlijk een boodschap op een groot vel papier of karton geschreven.

Hoe verstuur je de ansichtkaart vanaf je vakantieadres?
Je hebt voor het ontwerpen en versturen van de ansichtkaart wel internet nodig. Tegenwoordig hebben bijna alle vakantie-accommodaties wel internet en zijn de roamingkosten voor het buitenland sinds 1 juli verleden tijd. Als dit niet het geval is, dan is het natuurlijk geen straf om de ansichtkaart te versturen vanaf een plaatselijk terrasje met een WiFi-verbinding. Klik hier om direct jouw ansichtkaarten te ontwerpen. Kies een ‘lay-out’ of ‘design’ of gebruik ‘geen design’ als je de kaart zelf ontwerpt. Op de kaart zet je gemakkelijk je eigen tekst. Kies een leuk lettertype en plaats het op de gewenste plek door te klikken op ‘uitlijning’. Ook de kleur en grootte zijn hier te veranderen. Als je hebt gekozen voor een dubbele kaart kun je vier kanten van de kaart bedekken met foto’s of met tekst. Dit is afhankelijk van of je veel of weinig te vertellen hebt. Tip: als je wel erg veel te vertellen hebt, verander dan het lettertype naar 6 en geef alleen in het groot weer dat een vergrootglas wel van pas kan komen bij het lezen ;-).

Nadat je helemaal tevreden bent met het ontwerp, klik je op ‘product opslaan’. Kom je op het inlogscherm terecht, dan log je in met je account of maak je een account aan. Hierna klik je op ‘leg in winkelmand’. Vervolgens kom je bij het check-out scherm en vul je de gegevens van de ontvanger in. Controleer de kaart een laatste keer, reken af op de gewenste methode en CEWE doet de rest voor je! Een extra postzegeltje is niet nodig, want CEWE verstuurt de kaart gewoon vanuit Nederland.

Veel succes met het ontwerpen en een fijne vakantie!