Zomerse foto’s doen het altijd goed tijdens de CEWE Photo Awards. Ook deze week heeft de jury een aantal prachtige zon-, zee- en strandfoto’s uitgekozen die de weekfinale hebben gehaald. En hoewel het hartje zomer is, sturen de fotografen die meedoen aan de CEWE Photo Awards niet alleen maar foto’s van de zomer in. Integendeel!

De perfecte foto
Het is overduidelijk dat mensen thuis in hun fotoarchieven duiken en op zoek gaan naar die ene perfecte foto. Een foto die goed genoeg is om in te sturen en kans te maken op een mooie prijs. De jury van CEWE is daar erg blij mee. Want hoewel we helemaal niet uitkijken naar de winterjas, een sneeuwbui of de voorbereidingen op Sinterklaas en kerst, zijn een inzending van bijvoorbeeld een foto van een ronddwalende Sint Nicolaas of een mistige herfstfoto een leuke afwisseling. Samen met een aantal mooie zomerfoto’s behoren die inzendingen deze week dan ook tot de finalisten.