Naar aanleiding van een Facebook bericht met onze CEWE bus kregen we een aanvraag binnen. Of we met onze gave CEWE bus een keer bij de ‘Flower Power BBQ’ van zorginstelling Ons Tweede Thuis in Hoofddorp aanwezig wilden zijn. Natuurlijk wilden we dat!

Ons Tweede Thuis is er voor mensen met een verstandelijke beperking, autisme of niet-aangeboren hersenletsel. Voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen én voor hun familie. Voor wonen, werken, re-integratie, dagbesteding, advies en hulp thuis. JIJ&IK is de slogan. Samen werken we aan een betekenisvol leven voor mensen met een beperking.

Eladia en Guido waren hier vanuit CEWE bij aanwezig om de mensen te begeleiden bij het afdrukken van hun leukste foto’s. Ze maakten iedereen enthousiast over de CEWE producten en fotografie, al was dat eigenlijk niet eens nodig. Het enthousiasme spatte er al vanaf!

We kregen erg veel leuke reacties en we zijn blij dat we hierbij aanwezig mochten zijn om een bijdrage te leveren aan een leuke dag voor deze mensen. Het was van beide kanten een groot succes! Bekijk hieronder de foto’s.