Bij CEWE zetten we onze trouwe klanten graag in het zonnetje. Dat doen we door ze aan het woord te laten in (online) artikelen, met de CEWE bus bij ze op bezoek te gaan, door CEWE fotowedstrijden te organiseren én… door ze te laten stralen in de tv-reclames van CEWE. Dat doen we natuurlijk niet voor niets: wie kunnen nu beter over onze producten vertellen dan onze trouwe klanten? Onlangs werd de nieuwe tv-commercial van CEWE opgenomen. Het echtpaar Ger en Willemien Meijnen speelt daarin de hoofdrol. Met dit ‘behind the scenes’ blog krijg jij alvast een sneak preview van onze nieuwe commercial!

Draaidag
Ger en Willemien Meijnen uit Apeldoorn zijn trouwe klanten en met recht ambassadeurs van CEWE te noemen. Onlangs vertelden ze ons in een online artikel al meer over hun twee grote hobby’s: (camper)reizen maken en CEWE Fotoboeken ontwerpen van die bijzondere reizen. Het enthousiasme van de twee werkt aanstekelijk – en dat is dan ook de reden dat we het echtpaar hebben gevraagd of ze in onze tv-reclame willen vertellen over hun ervaringen met CEWE. Gelukkig reageerden Ger en Willemien direct enthousiast op onze vraag! En na een aantal weken van voorbereiding was het op 16 mei dan eindelijk zover: rond een uur of 8 in de ochtend stond een complete filmploeg bij de familie Meijnen voor de deur. Er hing een opgetogen sfeer; iedereen had er zin in!

Een vol huis
We hadden veel te doen die dag, maar zo’n commercial opnemen doe je natuurlijk niet op een lege maag. Daarom had een fantastische cateraar in de buurt een lekker ontbijtje verzorgd voor Ger, Willemien en de crew. Nadat we uitgesmikkeld waren, moesten we maar eens aan de slag. Nog geen half uur later stond het huis van Ger en Willemien vol mensen, camera’s en speciale lampen en lagen overal snoeren en kabels. Tja, zo’n opname voor een tv-commercial vraagt nu eenmaal om iets geavanceerdere apparatuur dan de apparatuur die je gebruikt voor het maken van je reisfoto’s ;-). Ger en Willemien genoten zichtbaar van alles wat er in hun woonkamer plaatsvond. Hoe vaak maak je dit nu mee? Voor het echtpaar uit Apeldoorn was dit in ieder geval de eerste keer dat er zo’n filmploeg in hun huis stond.

Gezellige gesprekken
Nadat alle apparatuur op de juiste wijze was geïnstalleerd, konden we aan de slag. Het idee was om voornamelijk de ervaringen van Ger en Willemien vast te leggen. De interviewer stelde daarom veel vragen over het CEWE Fotoboek dat het echtpaar had gemaakt van hun reis door Afrika. Doordat ze zo ontzettend veel leuke en bijzondere dingen hebben meegemaakt én daar ook nog eens een prachtig CEWE Fotoboek van hadden gemaakt, werd het interview vooral een heel gezellig gesprek. Zo gezellig dat Ger en Willemien af en toe gewoonweg vergaten dat er een heel team om hen heen stond. Hoewel de filmploeg ook lekker mee droomde met de Afrika reis die Ger en Willemien hadden gemaakt, letten ze gelukkig wel goed op. Dat zorgde ervoor dat we prachtige beelden konden schieten van het echtpaar Meijnen. Op geheel authentieke wijze vertellen ze over hun ervaringen in Afrika en het plezier dat ze hebben beleefd aan het ontwerpen van het CEWE Fotoboek van die reis.

Prachtige dag
Van al dat geklets krijg je trek! Gelukkig had de cateraar ook gezorgd voor een heerlijke lunch. Ger, Willemien en de filmcrew konden hun trek stillen met broodjes, fruit en ander lekkers. Tijdens de lunch werd gezellig verder gekletst over Afrika. De enthousiaste verhalen van Ger en Willemien zorgden ervoor dat de gehele crew van CEWE nu wil sparen voor een reis door Afrika! Na de lunch gingen we weer verder met filmen en rond een uur of 6 hadden we alle benodigde shots. We namen afscheid van Ger en Willemien, die de filmploeg moe maar voldaan uitzwaaiden. Wat was het een prachtige dag!

CEWE tv-commercial
In augustus kun jij Ger en Willemien zelf bewonderen in de nieuwe tv-commercial van CEWE, via de zenders … Wij zijn benieuwd of jij net zo enthousiast wordt van dit Apeldoornse echtpaar als de filmploeg ;-).

Namens het hele team van CEWE willen de familie Meijnen hartelijk bedanken voor hun bijdrage. Zonder jullie was de commercial niet zo mooi geworden!