Ringring! Ringring! “Aah, de telefoon gaat. Wie zal dat zijn?” In alle haast grijp je naar je mobieltje. Ai, net even iets te enthousiast. Door alle haast valt het ding met een harde klap op de grond en je hoort al iets barsten. Tot je spijt zie je dat het hele scherm is gebroken! Erg zonde als je net een nieuwe telefoon hebt. Dit ongelukje had je kunnen voorkomen met een telefoon cover. Het enige nadeel is dat de meeste smartphone- en tablet covers maar saaie dingen zijn. Daarom kan je bij CEWE jouw eigen telefoonhoesje of tablet cover ontwerpen.

Waarom een CEWE hoesje?
Volgens een Brits onderzoek kijkt de smartphone-gebruiker gemiddeld wel 221 keer per dag op de telefoon. Dit is voor jou misschien niet het geval, maar het feit blijft wel dat we erg dol zijn op ons mobiele apparaatje. Ook tablets worden steeds vaker gebruikt. Als we deze apparaten zo vaak gebruiken, dan moet het er natuurlijk wel leuk uitzien! Met een foto van je geliefde(n), familie of gewoon een mooie natuurfoto ziet je telefoon of tablet er gelijk een stuk aantrekkelijker uit dan met een saaie zwarte hoes. Hieronder lees je hoe je de telefoon- en tabletcovers kan ontwerpen (installeer voor het ontwerpen eerst de CEWE software).

Hoe ontwerp ik mijn CEWE telefoon cover?
Ga in de CEWE software naar het kopje ‘fotocadeaus’ en klik vervolgens op ‘smartphone- en tabletcovers’. Je kunt hier kiezen tussen twee hoesjes voor je telefoon: één met een mat uiterlijk en één met een glanzend uiterlijk. CEWE heeft hoesjes voor de meest verkochte smartphones: kijk goed wat voor telefoon je hebt en kies het hoesje dat hierbij hoort. Na het kiezen van het juiste hoesje kom je automatisch in het ontwerpscherm van de software. Hier ontwerp je eenvoudig een mooie telefoon cover. Links in het scherm onder foto en video kan je naar het mapje waar je jouw foto voor het telefoonhoesje hebt opgeslagen. Sleep de foto vervolgens naar het midden van de cover.

Door de grootte van de foto aan te passen kan je ook twee foto’s in plaats van één toevoegen (klik op de afbeelding om de grootte aan te passen). Indien je één afbeelding gebruikt kan je het beste een staande foto gebruiken. Bij twee foto’s gebruik je twee liggende afbeeldingen. Maak de cover extra op met een tekst. Dit kun je bovenin het scherm doen door op het tekst-symbool met het plusje te klikken.

Hoe ontwerp ik mijn CEWE tablet cover?
Ook voor de CEWE tablet cover ga je in de CEWE software naar het kopje ‘fotocadeaus’ en en ‘smartphone- en tabletcovers’. Voor de tablet klik je op de afbeelding met de tekst ‘tablet premium cover’. Kies vervolgens het juiste hoesje. Het leuke van de tablet cover is dat je een complete collage op de achtergrond van jouw tablet kan maken met de software van CEWE; er passen met gemak vier afbeeldingen op.

Veel succes met het ontwerpen van jouw persoonlijke smartphone- of tabletcover.