Of je nu een grote creatieve geest hebt of gewoon eenvoudig en snel een leuke wanddecoratie voor in huis wilt maken; bij CEWE kun je in beide gevallen je ei kwijt. Met een grote variatie aan wanddecoraties, een gigantische beeldbank met talloze prachtige foto’s en een eenvoudig te bedienen softwareprogramma, heb jij in een mum van tijd jouw eigen, unieke CEWE wanddecoratie gemaakt. Een van de bijzondere wanddecoraties van CEWE is het meerluik.

Meerdelige wanddecoratie
Het meerluik van CEWE is een meerdelige wanddecoratie, die verkrijgbaar is in verschillende vormen en maten. Je kunt zelf kiezen op welk materiaal je jouw creatie laat afdrukken: van posterpapier tot canvas, forex of aluminium, voor ieder interieur en iedere stijl hebben we wel een passend materiaal.

Ruimte
Een meerluik is nét even anders dan een gewone wanddecoratie. Doordat je een foto als het ware ‘uitspreid’ over meerdere panelen, creëer je een bijzonder foto-effect. Dit zorgt niet alleen voor ruimte in de foto, maar ook voor een ruimtelijk effect in je woning.

Meerluik van bergen op een grijze muur

Jouw huis, jouw interieur
Wil je een meerluik ontwerpen voor in je woning, dan is het natuurlijk handig om eerst te meten hoe groot het beschikbare oppervlak is. Wil je de foto mooi laten uitkomen, dan kun je het beste een kale muur kiezen waar nog geen andere dingen op of aan hangen. Kies je voor een grote wanddecoratie over de hele breedte van je wand, dan is het drieluik een fantastische optie. Kies bijvoorbeeld voor een drieluik van 60 x 90 cm per paneel voor boven je bank of boven een sidetable.

Naast de ruimte, zijn ook de kleuren van de foto die je uitkiest van belang; die moeten immers goed passen bij je interieur. Maak je gebruik van een eigen foto, let dan goed of de kleuren mooi genoeg zijn om af te drukken en of de kwaliteit goed genoeg is. In onze software zit een handig tooltje waarmee je dat kunt controleren. De rode, oranje of groene gezichtjes verschijnen automatisch als je een van je eigen foto’s hebt geupload. Om de kleuren net wat intenser te maken, kun je daarnaast een fotobewerkingsprogramma gebruiken om de kleuren in je foto wat op te halen. Heb je geen Photoshop, dan is bijvoorbeeld Pixlr.com een handig (en bovendien gratis) alternatief.

Ben je niet zo’n fotograaf, heb je geen foto’s die geschikt zijn voor je CEWE wanddecoratie of is de kwaliteit van je foto’s net niet goed genoeg? Dan is onze beeldbank je redding. Daarin staan talloze foto’s van topfotografen, die je kunt gebruiken voor jouw meerluik.

Meerluik fotocollage
De meerluiken zijn in verschillende vormen te verkrijgen. Naast een twee-, drie- of vierluik kun je ook een meerluik fotocollage maken. Struin door je foto’s op zoek naar de mooiste, grappigste of leukste herinneringen. Gebruik die foto’s vervolgens in een mozaïek meerluik of in de variant ‘groepering’. Voor deze varianten van het meerluik kun je meerdere foto’s gebruiken. Dat zorgt niet alleen voor een heel leuk en speels effect op de muur, maar het maakt het kiezen ook wat eenvoudiger ;-).

Voor de creatieve geesten
Reken jij jezelf tot de eerste categorie wanddecoratie makers; de creatieve geest? Dan weet jij wel raad met deze wanddecoratie. Maak bijvoorbeeld een meerluik rondom een bepaald thema, ga voor een surrealistisch effect of speel met de kleuren in de foto’s in je mozaïek meerluik. De mogelijkheden zijn eindeloos; de enige beperkende factor is je eigen creativiteit ;-).

Cadeautje
Meerluiken zijn niet alleen leuk voor je eigen interieur, maar ook voor die van een ander. Een meerluik is al verkrijgbaar vanaf €7,95 en is daarmee een heel toegankelijk en persoonlijk cadeau; je kunt het zo gek maken als je zelf wilt .