De klok is verzet, het weer begint zo langzamerhand wat zachter te worden en de wereld ontwaakt uit haar winterslaap. Het teken dat het bijna Pasen is. Van een gezellige paasbrunch tot een fijn paasdiner; we maken er met z’n allen een gezellige tijd van. Bij CEWE geven we daarom een aantal leuke tips om van jouw Paasfeest een succes te maken!

Nodig familie en vrienden uit
Of je nu kiest voor een Paasontbijt, Paasbrunch, Paasborrel of Paasdiner; een persoonlijke uitnodiging is altijd leuk. Stuur je familie en vrienden een leuke kaart en nodig ze uit voor een Paasactiviteit bij jou thuis. Met CEWE maak je jouw uitnodiging heel persoonlijk, door een foto toe te voegen aan js uitnodiging.

Alles voor je Paasbrunch
Wat is Pasen zonder een gezellig samen ontbijten of brunchen. Verschillende soorten brood, (heel veel) eieren, lekkere sapjes en misschien zelfs een Proseccootje; aan alles heb je gedacht. Om de brunch helemaal af te maken, hebben we bij CEWE een paar leuke aanvullingen voor je:

  • Verras je familieleden met een eigen, persoonlijke placemat. Een leuk cadeautje voor Pasen dat je natuurlijk het hele jaar door kunt gebruiken.
  • Een ander leuk idee: ontwerp voor iedere vriend of ieder familielid dat bij aanschuift aan het ontbijt of de brunch een persoonlijke fotomok!
  • Het echte Paasgevoel creëren? Organiseer een wedstrijdje eieren eten! Wie kan de meeste eieren op?

Paasdiner
Pak je het wat grootser aan en ga je voor een heus paasdiner? Verras je genodigden dan met mooie CEWE tafelkaarten in dezelfde stijl als je uitnodiging. Wedden dat je gasten onder de indruk zijn van jouw prachtig gedekte paastafel?

Leuke activiteiten tijdens Pasen
Hoewel lekker eten en drinken ook tijdens Pasen centraal staat, is het natuurlijk ook gezellig om wat met je familieleden te ondernemen voor of na het eten. Een aantal leuke activiteiten op een rij:

  • Hoewel je natuurlijk hoopt op echt lenteweer, is dat met Pasen nog niet altijd vanzelfsprekend. Wat is er dan leuker om met de hele familie een spelletje te spelen? Denk bijvoorbeeld aan het spel Risk, Kolonisten van Catan of een gezellig potje kaarten. Zijn er kleintjes bij? Dan is Memory een geweldig spel om met de familie te spelen. Het zal je verbazen hoe goed kinderen kunnen onthouden op welke plek welk plaatje ligt. Bij CEWE maak je jouw eigen fotomemory heel eenvoudig online. Kies 25 leuke foto’s uit van de familie of van vrienden en jullie hebben een geweldige Paasmiddag!
  • Eieren zoeken mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de Pasen. Koop een grote zak chocolade-eitjes en verstop ze in de tuin, in de garage en in huis. Fijne bijkomstigheid: de kinderen zijn wel een tijdje zoet, zodat de volwassenen gezellig bij kunnen kletsen onder het genot van een hapje en een drankje.
  • Geen zin om je uit te sloven en ben je liever met het gezinnetje samen tijdens Pasen, maar heb je wel zin om iets leuks te doen? Ga dan eieren schilderen of Paaskoekjes bakken met je kinderen. Je hebt er gegarandeerd een hele middag plezier van.
  • Wil je liever niet binnen zitten tijdens de Paasdagen? Dan is het natuurlijk heerlijk om samen een wandeling te maken in de natuur. Zoek een mooi natuurgebied op en ga gezellig een middagje wandelen met de hele familie. Tip: Klootschieten is een leuke activiteit, waarbij je ook nog iets doet tijdens je wandeling.

Middagje CEWE Fotoboek maken
Heb je écht geen zin om iets te ondernemen en zijn de Paasdagen voor jullie een moment om lekker bij te komen? Dan is het wellicht leuk om de foto’s van de winter uit te zoeken tijdens deze dagen. Maak er een mooi CEWE Fotoboek van; wedden dat jij een ontspannen Paasweekend hebt?

Namens CEWE wensen we je alvast fijne Paasdagen!