Pasteltinten, poederkleuren en de lieflijke touch; als we de trendwatchers moeten geloven zijn deze woontrends in 2017 toch echt passé. Dit jaar ligt de focus op warme en donkere kleuren zoals bruin, terracotta, groen en blauw. De stijl? Grof, stoer, natuurlijk en warm. En wat past nu beter bij die trend dan een wanddecoratie van hout? Juist: een foto wanddecoratie van hout!

CEWE Wanddecoratie op hout
Een wanddecoratie van hout is een prachtige aanvulling op je interieur. Naast dat het je inrichting een natuurlijke, stoere touch geeft, is het super leuk om jouw eigen foto erop af te laten afdrukken. We geven je graag een aantal tips voor een foto op hout.

Inspiratie
Want… wat voor foto’s druk je nu toch af op hout? Nou, daar hebben we bij CEWE talloze ideeën over. Een aantal van die ideeën delen we hieronder met je:

  • Je familie doet het natuurlijk op ieder materiaal goed. En hoewel een portretfoto leuk is, is een spontanere foto van jullie op hout net wat passender. Het materiaal is immers niet vanzelfsprekend, dan moet daar ook een bijzondere foto op worden afgedrukt. Denk bijvoorbeeld aan een mooie foto van je kinderen in het bos of een foto van jullie gezinnetje in een weiland. De natuurlijke kleuren passen goed bij het hout.
  • Natuurlijke kleuren in je foto passen goed op hout – en dat betekent dat ook natuurfoto’s het goed doen op hout. Maak een mooie foto van een bloem in je tuin of een mooi dier in de natuur. Heb je zelf geen mooie foto’s of ben je niet zo’n fotograaf? In onze beeldbank staan honderden prachtige natuurfoto’s die je prima kunt gebruiken voor een foto op hout. Enneh… van ons zullen je bewonderaars niet horen dat de foto eigenlijk niet door jou gemaakt is ;-).
  • Een foto op hout is een originele vorm van wanddecoratie, maar is ook een origineel cadeau voor je geliefde. Kies een mooie, kleurrijke foto van jullie samen op vakantie of van een dagje samen weg. Ook leuk: een zwart-witfoto afdrukken op hout.

Voor een foto op hout wordt gebruik gemaakt van vijf-kleurendruk.

Formaten
Naast dat je een leuke foto moet uitkiezen, moet je er natuurlijk ook een leuk plekje voor uitkiezen. Het fijne is: voor ieder plekje in huis is er wel een wanddecoratie op hout te vinden. Hoe klein of groot ook. We bieden negen verschillende formaten, variërend van 20×20 tot 80×80 cm. Aan de achterkant van iedere CEWE wanddecoratie is een muurbeugel bevestigd, zodat je jouw CEWE foto op hout eenvoudig kunt ophangen op ieder plekje in je huis. Bovendien zorgen twee verstevigingen aan de achterkant van de CEWE wanddecoratie voor de nodige stabiliteit.
Wil je een groter formaat wanddecoratie? Dan kun je er ook voor kiezen om twee of meerdere foto’s op hout naast elkaar te hangen. Geeft direct een origineel en speels effect!

Materiaal
Een foto op hout wordt bij CEWE gemaakt van 4 cm dik grenen. Bestel je een foto op hout, dan wordt de foto – afhankelijk van het formaat – afgedrukt op twee tot maximaal vier houtlatten.

Ben je enthousiast geworden en wil jij jouw foto af laten drukken op hout? Dat doe je gemakkelijk via onze online software!