Vind jij het ook zo heerlijk om je huis een keer in de zoveel tijd volledig over de kop te halen en compleet anders in te delen? Door je meubels te herschikken lijkt het al gauw alsof je een heel nieuw interieur hebt. Helemaal als je dat aanvult met wat andere accessoires en nieuwe wanddecoraties. Speciaal voor die mensen die liefst zo vaak mogelijk van interieur wisselen, hebben we een leuke tip: maak een CEWE wanddecoratie in winter style.

winter-cewe-wanddecoratie

Wanddecoratie afwisselen
Ieder seizoen heeft zijn charme. De lente staat symbool voor nieuw leven; de zomer voor lekker weer en luie vakanties. De herfst heeft iets knus en in de winter wordt de wereld betoverd met bevroren natuur en (hopelijk) een dik pak sneeuw. Al deze seizoenen kun jij laten terugkomen in je CEWE wanddecoraties. Hoe leuk is het om je wanddecoratie in huis aan te passen aan het seizoen? Met de producten van CEWE breng jij jouw huiskamer in een mum van tijd in – bijvoorbeeld – winterse sferen.

cewe-wand-winter

Wanddecoratie winterstyle
Heb je mooie winterfoto’s van jullie laatste wintersport, de kerst van vorig jaar of van jullie lange, winterse wandelingen? Kies de leukste foto’s uit en laat ze afdrukken op canvas. Kies voor drie of vier verschillende formaten en hang ze aan de wand of – ook leuk – plaats ze op een speciaal fotoplankje.

Winterse collage
Kun je niet kiezen uit al die mooie foto’s van jullie winterse avonturen? Maak dan een collage van foto’s. In de software van CEWE kun je zelf je indeling kiezen en bovendien zoveel foto’s toevoegen aan je wanddecoratie als jij wilt. De grootte? Ook die bepaal je zelf. Of je nu een wanddecoratie zoekt voor een klein hoekje of om ene grote, lege muur mee op te vullen: je kunt kiezen uit talloze formaten.

cewe-beeldbank

Beeldbank CEWE
Ben je niet zo’n fantastische fotograaf of heb je gewoon niet zoveel mooie, winterse foto’s? Dan kun je gebruikmaken van de beeldbank van CEWE. Voor een klein bedrag koop je de meest prachtige foto’s die je kunt gebruiken voor je wanddecoratie. Zo kun je de foto helemaal afstemmen op de kleuren van je interieur. En vooruit: we vinden het niet erg als jij je bezoek wijsmaakt dat jij de fotograaf was ;-).

Tip: heb je in de CEWE beeldbank een foto gevonden die je mooi vindt, maar wil je eigenlijk nog wel wat meer keuze? Klik dan op de knop ‘vergelijkbaar’. Je ontdekt dan nog meer foto’s in ongeveer dezelfde stijl / kleuren. Zo kun jij nog even verder neuzen om te kijken of je nog mooiere foto’s kunt vinden. De keuze is reuze!

Cliparts, sjablonen en achtergronden
Wist je dat je de cliparts, sjablonen en achtergronden van de software ook kunt gebruiken voor een wanddecoratie? Heb je een leuke wanddecoratie gemaakt met wintersport foto’s? Klik dan eens op ‘winter holiday’ of ‘vakanties’ voor leuke toepasselijke cliparts. Ook leuk: klik eens door de sjablonen en kaders onder de categorie ‘kerstmis’. Deze kaders geven je wanddecoratie in style nét dat beetje extra wintersfeer.

winter-aluminium

Vier seizoenen
Ben je niet zo veranderlijk, dan kun je natuurlijk ook een CEWE wanddecoratie maken met de vier seizoenen. Deel je collage op in vier vlakken (of ga voor een meerluik) en kies van ieder seizoen je favoriete foto uit. Tip: heb je (klein)kinderen? Maak ieder seizoen een foto van ze en gebruik deze foto’s voor je meerluik / collage.

Veel plezier bij het maken van je CEWE wanddecoratie in winter style. We zijn erg benieuwd naar het resultaat, dus deel je foto’s vooral op onze Facebook pagina!