De weken tot de gezelligste dagen van het jaar zijn geteld; het is bijna kerst! Voor veel mensen staan die laatste weken van het jaar in het teken van de voorbereidingen voor de kerstdagen. ‘Wie komen er langs?’ ‘Wat gaan we doen?’ En, vaak de belangrijkste vraag: ‘Wat gaan we eten?’ Bovendien is het natuurlijk tijd om kerstkaarten te versturen. Je kunt natuurlijk gewoon een pakje kerstkaarten van de dichtstbijzijnde kiosk kopen. Maar veel persoonlijker én leuker is het om je eigen wenskaarten te maken. CEWE heeft super veel leuke mogelijkheden voor je in de aanbieding.

kerst-cewe

Persoonlijke kaart
Bij CEWE kun je jouw kerstkaarten zo persoonlijk maken als jij wilt; we hebben honderden kerstdesigns voor je in de aanbieding. En of je nu kiest voor een standaard design uit de database van CEWE of ervoor kiest om je kaart helemaal zelf op te maken met cliparts en mooie achtergronden: een foto mag natuurlijk in beide gevallen niet ontbreken. Juist door een foto wordt de kaart vele malen persoonlijker.

Is het aantal kaarten dat je stuurt beperkt en stuur je ze alleen naar de meest dierbare mensen om je heen, dan heb je ongetwijfeld ergens een foto van jullie samen. Blader dus door de mappen op je computer, zoek in je telefoon of pak de oude fotoboeken er eens bij en zoek naar dat ene perfecte plaatje van jullie samen. Doe dit voor iedereen die je een kaart wilt sturen en gebruik de foto’s als basis voor je kerstkaart.

De ontvanger zal ontzettend blij zijn met zo’n persoonlijke kaart met een mooie herinnering op de voorkant. De kans dat de kaart bewaard wordt is vele malen groter, helemaal als je er ook nog een persoonlijk verhaaltje op zet, in plaats van alleen ‘De groeten van’ ;-). Het handige van de persoonlijke kaart is dat je er geen omkijken meer naar hebt; nadat je de kaart hebt opgemaakt, maken én verzenden wij hem voor je.

Persoonlijke kaartenset
Hoewel het natuurlijk leuk is om iedereen een persoonlijke kaart te sturen, is dat wellicht een beetje teveel van het goede als je een heel adressenboekje vol hebt staan met mensen aan wie je een kerstkaart wilt sturen. In zo’n geval zijn de CEWE kerstkaartensets een ideale oplossing. Je kunt zelf een design en een persoonlijke foto van jou en/of je gezin kiezen en de kaart opmaken zoals jij dat wilt. De kaarten zijn te bestellen in sets van 10 of sets van 20.

Wil je tóch een beetje variatie aanbrengen in je kerstkaarten, maar niet 100 unieke kaarten maken, dan kun je ook 10 of 5 verschillende kaartensetjes maken. Naast dat het leuk is om te krijgen, is het met de software van CEWE ook ontzettend leuk om je eigen kerstkaarten te maken. De kaartensetjes krijg je, samen met de enveloppen, thuis gestuurd. Als je het tekstje al hebt ingevoerd bij het opmaken van de kerstkaart in de CEWE software, hoef je alleen nog even postzegels te plakken en je kunt de kaarten versturen.

kerstkaartenset

Wenskaart met video
Wil je jouw kerstboodschap nóg persoonlijker maken, dan kun je ook kiezen voor een CEWE Card met video. Maak zelf of met je gezin, familie of vrienden een leuke video en je kunt ‘m uploaden in de software van CEWE. De ontvanger kan de video eenvoudig afspelen, doordat er op de kaart een QR-code komt te staan. Door de QR-code te scannen via de QR-codelezer op je smartphone of tablet, kan de ontvanger de video vervolgens afspelen. Super origineel!

Luxe afwerking
De database van CEWE staat vol met prachtige designs voor je kerstkaarten. Behalve een mooi design uitzoeken en een foto of video plaatsen, hoef jij eigenlijk niets meer te doen. Naast de ‘gewone’ kaarten, hebben we ook CEWE Cards met een goud-, zilver- of lak-afwerking. Een absolute eye catcher, die speciale afwerking. Het geeft je kaart nét die extra ‘touch of christmas’!

kerstkaart-zilverafwerking

Levertijden
Goed om rekening mee te houden: de levertijden van de kaarten variëren van 4-6 en 5-7 dagen, afhankelijk van welke kaart(en) je kiest. Zorg er dus voor dat je jouw kerstkaarten op tijd besteld, zodat je ontvanger ze op tijd en vóór de kerst krijgt. Heb je toch pas vlak voor de kerst bedacht dat je kaarten wilt gaan sturen? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een nieuwjaarskaart. Houd er wel rekening mee dat het niet alleen bij CEWE druk kan zijn; ook de postbodes rennen hun benen onder het lijf vandaan zo rond de kerst, waardoor een kaart misschien net iets later aankomt dan normaal. Het beste is dus om gewoon vroeg te beginnen met het maken van je kerst- of nieuwjaarskaarten :).

Veel plezier bij het ontwerpen van je kerstkaarten!