Ja, ze hebben ons doen dromen de voorbije zomer, de helden van de Red Lions, onze nationale hockeyploeg. Ze zetten een fabelachtige reeks wedstrijden neer tijdens de Olympische Spelen in Rio, met o.a. een klinkende overwinning tegen Nederland in de halve finale – de eerste keer op een groot toernooi! Bekijk hier een overzicht van deze leuke dag met interviews met de spelers en onze Managing Director Baudouin Verschueren over de samenwerking tussen Waterloo Ducks en CEWE.

Drie van de spelers van de Red Lions spelen bij de Waterloo Ducks, net als – aardig toeval – één van de spelers van Argentinië, onze tegenstander in de finale. Drie zilveren medailles en één gouden medaille in je team hebben, dat verdient een feestje. En daar kon CEWE – als cosponsor van de Waterloo Ducks – natuurlijk niet op ontbreken. John-John Dohmen, Vincent Vanasch, Gauthier Boccard en Luca Masso (de kleinzoon van Eddy Merckx, die door een speling van het lot kon uitkomen voor de Argentijnse nationale ploeg), werden op zondag 18 september door hun club en de gemeente Waterloo uitgebreid gevierd. Interviews, handtekeningensessies, Braziliaanse danseressen, animatie, optredens én… een hockeywedstrijd natuurlijk. Daarin speelden de Waterloo Ducks tegen Orée. De wedstrijd eindigde op 4-2 voor de Ducks, met 3 doelpunten van Olympische zilveren medaille John-John Dohmen.

Med

CEWE, dat ook in de eigen werking de nadruk legt op teamwork, inzet en fair play, is alvast super fier op wat onze jongens gepresteerd hebben in Rio en we kijken nu al uit naar de spelen van Tokyo 2020!