Als je gaat trouwen, dan is er veel te regelen. Een trouwlocatie, de ringen, een fotograaf… Naast dat je een mooie trouwlocatie moet weten te vinden, is het ook belangrijk om te bedenken waar je de trouwfoto’s wilt maken. Dit hoeft immers niet op dezelfde plek te zijn als waar je gaat trouwen. Integendeel, er zijn eindeloos veel mooie locaties om trouwfoto’s te maken. CEWE zette zeven originele trouwfotolocaties voor je op een rij.

1. In een voormalige fabriek of oude loods
De omgeving van een oude fabriek of loods werkt lekker contrasterend op jullie prachtige verschijning. De ruwe materialen en stoere elementen zorgen ervoor dat de foto’s niet te zoetsappig worden. Ook kan de fotograaf er met diverse instellingen voor zorgen dat de foto’s een vintage look krijgen of dat het lijkt alsof het een foto uit een ver verleden is. Nét even anders.

2. In een bibliotheek of boekwinkel
Bibliotheken ademen een bepaalde sfeer uit die moeilijk te beschrijven is, maar des te beter is te vangen in een foto. Rijen boeken, grote leestafels en knusse leeshoekjes kenmerken deze romantische locatie. Zelfs als je geen lezer bent, is dit een prachtige locatie voor trouwfoto’s. Denk bijvoorbeeld aan de Koninklijke

bibliotheek in Brussel of de bibliotheek in de prachtige universiteit van Leuven. En woon je niet in de buurt van een grote stad, dan zijn ook de kleinere bibliotheken in de dorpen soms verrassend fotowaardig!

3. Op een station
Hebben jullie elkaar leren kennen op het station of in de trein? Dan is het station natuurlijk de perfecte locatie voor een trouwfoto. Maar ook als jullie elkaar op een andere manier hebben leren kennen, is het station een prachtige omgeving om foto’s te maken. In heel België zijn er genoeg fotowaardige stations te vinden. Wat dacht je van het station van Antwerpen – regelmatig verkozen tot mooiste station ter wereld. Maar ook het hypermoderne station in Luik of het prachtige en imposante station van Gent zijn absolute toplocaties voor een trouwfoto.

4. In een theater of bioscoop
De groteske en imposante aankleding van een theater of bioscoop zorgt per definitie al voor prachtige foto’s. Bovendien kun je van alles regelen met het licht; in een theater werken ze immers voortdurend met licht(effecten). Je kunt ervoor kiezen om de bruid op het podium te zetten, terwijl de bruidegom naar haar kijkt. Of de bruidegom kijkt van onderen omhoog naar de bruid op het balkon van de stadsschouwburg. Genoeg mooie plekjes in zowel theater als bioscoop voor een onvergetelijke fotoshoot.

5. Op een boerderij
Wat is er leuker dan in de natuur trouwfoto’s maken? Nou, bij CEWE weten we het wel: een trouwfotoshoot op een locatie met zowel natuur als ruwe materialen en stoere details! Een boerderij biedt als trouwfotolocatie het beste van twee werelden: de trekkers en andere machines voor een stoere foto en de natuur en de dieren voor een wat romantischere foto. Helemaal leuk als jullie affiniteit hebben met het boerenleven!

6. Op je werk
Als jullie elkaar op het werk hebben ontmoet, dan is het natuurlijk erg leuk om dit ook in de trouwfoto’s terug te laten komen. Zonder die plek hadden jullie elkaar immers misschien niet gekend. Hoewel niet iedere werklocatie heel inspirerend lijkt, kan een creatieve fotograaf

er meestal wel een leuke draai aan geven. Of dat nu op kantoor is, in een winkel of in een rechtszaal: als je een echte passie voor je werk hebt of jullie hebben elkaar daar ontmoet, dan is dit een mooie en symbolische trouwfotolocatie die je niet snel vergeet.

7. In een museum
Net als bibliotheken, ademen musea een bepaalde sfeer uit. Het zijn locaties waar kunst wordt gewaardeerd en waar kunst mensen emotioneert. Als bruidspaar passen jullie natuurlijk prachtig tussen die kunstwerken. Je kunt daarbij kiezen voor een fris en modern museum met abstracte kunst of voor een wat romantischere setting in een ouder museum. Wil je liever buiten een fotoshoot doen, dan kun je ook kiezen voor een museum waar de belevenis voorop staat, zoals bijvoorbeeld het IJzer en Vuur museum in Sint Gilles of het Openlucht Museum in Bokrijk.

Na de grote dag kun je de resultaten van de fotoshoot natuurlijk verwerken in een mooi CEWE FOTOBOEK. Ook kun je kiezen voor een mooie CEWE WANDDECORATIE waarin je de foto’s van jullie dag verwerkt. Hang ‘m op de slaapkamer en je wordt iedere dag wakker met een prachtige herinnering aan een van de mooiste dagen van je leven!

Als je gaat trouwen, dan is er veel te regelen. Een trouwlocatie, de ringen, een fotograaf… Naast dat je een mooie trouwlocatie moet weten te vinden, is het ook belangrijk om te bedenken waar je de trouwfoto’s wilt maken. Dit hoeft immers niet op dezelfde plek te zijn als waar je gaat trouwen. Integendeel, er zijn eindeloos veel mooie locaties om trouwfoto’s te maken. CEWE zette zeven originele trouwfotolocaties voor je op een rij.