Voor het 3de jaar op rij steunt CEWE de atleten van WIRIC uit Sint-Truiden! Daarnaast wilden we ook graag iets leuks doen voor de andere atleten tijdens deze sportieve 3-daagse.

_3JB2311

Op 4, 5, 6 en 7 mei vonden in La Louvière de jaarlijkse Belgische Special Olympics plaats. Na de openingsceremonie gaven 3400 atleten met een verstandelijke handicap het beste van zichzelf geven onder het motto:“Deelnemen is belangrijker dan winnen”Een prachtige sportmanifestatie die we bij CEWE dan ook een warm hart toedragen.

We organiseerden een fotoshoot waar alle atleten 1 voor 1 mochten poseren als de winnaars die ze allemaal zijn en ze kregen als souvenir hun foto mee naar huis!

_3JB2251  _3JB2455

Het Sint-Truidense WIRIC is een ondersteuningscentrum voor volwassen personen met een verstandelijke handicap. De organisatie stelt zich tot doel mensen met een handicap een kwaliteitsvolle ondersteuning op maat te geven en dit met oog op: het verhogen van hun gevoel van eigenwaarde en zelfredzaamheid; het bevorderen van hun integratie; hun acceptatie in de samenleving. Deelnemen aan de Special Olympics past perfect in deze missie. Want door hun deelname krijgen de atleten meer zelfvertrouwen, maken ze vrienden en gaat hun conditie vooruit.