Moederdag komt er weer aan! Een mooie dag om alle moeders nog even extra te laten weten hoe belangrijk ze zijn. Ook voor kinderen is het een speciale dag, en het is leuk als ze iets bijzonders aan mama kunnen geven. CEWE geeft je graag wat ideeën voor persoonlijke cadeau’s!

shutterstock_44825062

1. Een canvasLaat jullie favoriete foto afdrukken op canvas en hang ‘m op een mooi plekje. Helemaal leuk om ieder jaar een nieuwe te laten drukken, zodat de foto actueel blijft.
2. Een foto-memoLeuk om te geven en gegarandeerd nog veel gezellige momenten later! De set bestaat uit 50 kaartjes, dus je kunt 25 leuke foto’s uitzoeken om erop te plaatsen. Veel speelplezier!
3. Een muismatNiet het meest voor de hand liggende cadeau misschien, maar het is hartstikke leuk om die gezellige foto iedere dag tijdens het werken te zien. Kies alleen niet voor de foto van die lekkere strandvakantie, dat is vast niet goed voor de productiviteit 🙂
4. Een lief kaartjeOntwerp je eigen kaartje (je kunt ze per stuk bestellen) en stuur deze naar mama. Natuurlijk met een mooie foto en tekst op de voorkant en misschien zelfs met een versje (of uitnodiging voor een leuke dag) op de achterkant!
5. Een CEWE fotoboekKies voor een klein formaat en plaats de leukste momenten van afgelopen jaar bij elkaar in een leuk CEWE fotoboek. Of ga voor een klein formaat en laat ieder kind z’n eigen boekje samenstellen.
6. Een mooie fotomokKies een leuke foto en laat deze op een mok drukken. Een leuk cadeau dat nog jaren meegaat, en dat meteen gebruikt kan worden bij het ontbijt op bed, toch? 😉
7. Een CEWE fotokalenderEen cadeau waar je het hele jaar nog plezier van hebt. Je kunt de kalender in iedere maand laten beginnen, dus je kunt ‘m gebruiken tot volgend jaar Moederdag 🙂

Schermafbeelding 2016-03-25 om 11.26.49