Je kunt het al voelen in de lucht, de lente komt er weer aan! De tijd van vrolijke bloemetjes in het gras, springende lammetjes in de wei en natuurlijk van Pasen! Wat ga jij doen met Pasen? Actief op pad, of blijf je lekker thuis? We geven je alvast 5 leuke ideeën!

Schermafbeelding 2016-03-14 om 10.53.241. Nodig mensen uit
Pasen is een leuke gelegenheid om samen met anderen te vieren. Nodig vrienden en familie uit en maak er een leuke dag van, bijvoorbeeld met een lekkere brunch, een wandeling en veel paaseitjes natuurlijk 😉
De uitnodigingen maak je eenvoudig met de CEWE software: bij de wenskaarten vind je een heleboel leuke paasdesigns die je eenvoudig naar je eigen hand zet door foto’s en teksten toe te voegen. Een gezellige dag gegarandeerd!

2. Een ei hoort erbij
Pasen zonder eieren, dat kan eigenlijk niet. Het is, zeker voor de kleintjes, erg leuk om eieren te beschilderen. Lekker kliederen en daarna je zelf geschilderde eitje lekker opeten. Leuk toch? En natuurlijk mag het zoeken van de paaseieren niet ontbreken! Het (steeds opnieuw) verstoppen en zoeken van de eieren blijft een leuke traditie.

3. Ga erop uit!
Met een beetje geluk is het lekker lente-weer tijdens de paasdagen. Ideaal om erop uit te trekken voor een lange wandeling (misschien wel met picknick) of een heerlijk rondje op de fiets. De natuur begint wakker te worden, dus vergeet vooral niet je fotocamera mee te nemen om alle mooie bloemetjes, vrolijke lammetjes en frisse landschappen vast te leggen!

4. Vanalles te doen
Is het niet zo’n mooi weer of heb je zin in wat drukte om je heen, dan heb je keuze genoeg. Vooral op tweede paasdag wordt er veel georganiseerd en zijn er veel marktjes, geopende winkels en leuke activiteiten waar je een gezellige dag kunt beleven.

5. Lekker dagje niksen
Natuurlijk zijn de paasdagen ook heerlijk om lekker thuis te blijven, in je pyjama rond te lopen, films te kijken en taartjes te bakken; het zijn ten slotte vrije dagen 😉 Sla zelf aan het bakken en maak de lekkerste dingen voor de paasbrunch. Kinderen willen graag een handje ‘helpen’ en zo ben je gezellig met z’n allen bezig. Smakelijk alvast! 😉

Fotoboek-pasen