Eerder gaven we al tips voor het fotograferen met je smartphone en het maken van de leukste selfies. Nu je dat onder de knie hebt, wil je uiteraard wat met deze foto’s doen 😉 Gelukkig is er de CEWE app, daarmee maak je de leukste fotoproducten, direct vanaf je smartphone of tablet. We geven je graag een korte rondleiding.

Screenshot_2016-01-25-15-41-20 (1)

Je kunt de apps downloaden via de app-store of via de website. Daarna kun je gelijk aan de slag. Je begint met de keuze voor het fotoproduct dat je gaat maken. Zoals je in het balkje bovenin kunt zien, zijn er behoorlijk wat mogelijkheden in de app. Je kunt aan de slag met een CEWE FOTOBOEK, een CEWE FOTOKALENDER, ansichtkaarten, CEWE WANDDECORATIE, covers voor smartphones of tablets en natuurlijk kun je ook foto’s af laten drukken.

Heb je een fotoproduct gekozen, dan ga je verder met de selectie van je foto’s. Je kunt foto’s gebruiken die op het geheugenkaartje van je smartphone/tablet staan, maar je kunt ze ook importeren vanuit andere locaties.

Screenshot_2016-01-25-14-43-27

Vervolgens sleep je de foto in het fotoproduct. Deze kun je (net iets minder als met de software) aanpassen en bewerken. Natuurlijk kun je de lay-out veranderen, teksten toevoegen, de achtergrondkleur wijzigen en je kunt een bepaald effect over een foto plaatsen.
Niet tevreden over het resultaat, dan zet je de foto gewoon weer terug naar het originele beeld.

Screenshot_2016-01-25-15-08-10

Doordat je de app overal kunt openen, krijgt het maken en versturen van ansichtkaarten een heleboel leuke toepassingen. ’s Avonds, na een ontspannen dag aan het strand, maak je in een handomdraai een persoonlijke kaart die je direct via de app kunt versturen. Dat is weer eens wat anders dan een standaard-toeristenkaartje! Leuk als je op vakantie bent, maar ook als je een dagje weg gaat, kun je vrienden en familie verrassen met een zelf ontworpen kaart.

Screenshot_2016-01-25-15-34-47

Ben je klaar met ontwerpen van je fotoproduct, dan kun je het opslaan en via de app laten verzenden. Ben je nog niet helemaal tevreden (of ben je bezig met een groot project) dan kun je het gewoon opslaan en een volgende keer verdergaan. Je kunt met de app zelfs met verschillende fotoproducten tegelijk aan de slag. Als je de app opent, zie je onderin het midden een button met ‘alle producten weergeven’. Hier vind je een lijst met jouw projecten. Zo kun je op ieder moment weer verder met het ontwerpen van jouw kalender, ansichtkaart of CEWE FOTOBOEK. Veel plezier!

Screenshot_2016-01-25-16-42-41