Waar blijft toch de tijd?’ Het is een vraag die velen van ons tegen het eind van het jaar stellen. Het lijkt nog maar kortgeleden dat we genoten van de eerste zomerzon en nu staat de winter alweer voor de deur. Dat betekent ook dat het kalenderjaar er weer bijna op zit en dat er vervanging gezocht moet worden voor de kalender of agenda van afgelopen jaar. Hoogste tijd dus om aan de slag te gaan met een persoonlijke CEWE KALENDER!

dflt_te_cal_tab_start

Zoals je ziet, zijn er erg veel formaten en designs om uit te kiezen. De mogelijkheden worden nog veel groter aangezien je op iedere pagina ook nog een foto kunt plaatsen 😉 Gelukkig wordt het met behulp van de software allemaal erg overzichtelijk en voor je het weet hangt er zo’n mooie CEWE KALENDER met je eigen foto’s aan de muur!

We geven je een aantal tips om ervoor te zorgen dat jouw creatie zeker gaat slagen:

Kies een thema
Het is leuk als jouw CEWE KALENDER een thema heeft. Dat kan van alles zijn; van landschappen tot vakantiefoto’s en van je gezin tot je favoriete auto’s. Op die manier vormt de CEWE KALENDER een mooi geheel. Maar eigenlijk is het ook een soort thema als je ervoor kiest om gewoon allemaal leuke foto’s te nemen 😉

Gebruik de software-mogelijkheden
De software biedt ontzettend veel opties. Neem eens de tijd om ze – misschien niet allemaal ineens – te ontdekken. Je kunt kleuren aanpassen, extra foto’s aan een pagina toevoegen, frames invoegen en teksten in de kalender plaatsen, om maar wat te noemen.
Ook handig; bij het openen van een kalender kun je ervoor kiezen om de feestdagen automatisch in te laten vullen. Daarnaast kun je ook zelf verjaardagen, vakanties en andere bijzondere dagen alvast in de kalender zetten.

dflt_detpop_cal_wall_A2_01

Groot is mooi!
Het is uiteraard ook een kwestie van smaak of je het daarmee eens bent. Maar als je de ruimte hebt dan is het erg mooi om zo’n grote wandkalender in het nieuwe panorama-formaat aan de muur te hangen. Je mooie foto’s komen extra goed tot hun recht en je ‘praktische’ kalender vormt tegelijkertijd ook een aanvulling op je interieur.

Neem de tijd
Ga er even voor zitten om je kalender in elkaar te zetten. Misschien gaat het allemaal erg soepel, maar het kan ook zijn dat je niet direct het resultaat krijgt waar je op gehoopt had. Dat is niet erg; sla het bestand op en ga even wat anders doen. Wellicht heb je meer inspiratie als je weer aan de slag gaat. Ben je bang dat je niet op tijd klaar bent? Ook daar is een oplossing voor; je kunt ervoor kiezen om de CEWE KALENDER op iedere gewenste maand te laten beginnen. Dus dat kan ook mei of september zijn. Zo kun je op ieder moment een CEWE KALENDER maken die je meteen kunt gaan gebruiken!

Sorteer je foto’s
Misschien een beetje een open deur, maar houd er bij het selecteren van de foto’s ook rekening mee op welke maand je ze plaatst. Die mooie winterse foto wordt toch een beetje raar als je ‘m in juni op de CEWE KALENDER plaatst 😉
‘Blader’ voor het afdrukken ook een paar keer door het eindresultaat, om te zien of de foto’s in een mooie volgorde zitten. Zo voorkom je dat je bijvoorbeeld twee soortgelijke foto’s na elkaar krijgt.

Succes, maak er iets moois van!

dflt_detpop_cal_appt_year_A3_02