De dagen zijn kort en buiten is het koud. Wat is er dan fijner dan je eigen fotoboek maken? Kaarsjes aan, herinneringen ophalen en tegelijkertijd lekker creatief bezig zijn. Misschien kun je wel een mooi cadeau maken voor onder de kerstboom of voor moeders verjaardag. Doe ook alvast inspiratie op voor leuke kerstspreads en mooie kerstfoto’s die je straks kunt gaan maken. Kortom: laat je inspireren door onze 5 sfeervolle winter fotoboekpagina’s!

Fotoboek inspiratie winter

1. Verzamel sfeervolle details
Wat zijn jouw benodigdheden voor een onvergetelijke kerst? Wie foto’s van de details maakt, zal zich later het grote geheel veel beter kunnen herinneren. Bovendien kun je van die detailfoto’s samen een superleuke en sfeervolle spread maken! De leuke cliparts – ja, ook het memoblaadje – en de prachtige, bijpassende stoffen achtergrond uit onze software maken de spread helemaal compleet.

Fotoboek inspiratie kerstdiner

2. Kies voor knalrood
Je dochter fotograferen op een knalrood tafelkleed met een bontgekleurd mutsje op? Goed idee! Deze foto kan zo in een magazine. Maar je kunt ‘m ook lekker voor jezelf houden voor op de muur en in je fotoboek. Zoek er een mooie foto naast die matcht qua kleur,  zet hier een kader omheen en zorg voor een mooie rode kerstachtergrond. Een hippe, winterse spread is het resultaat!

Fotoboek inspiratie rood

3. Benadruk het sprookje
Winter wonderland in hartje Amsterdam? Dat moet natúúrlijk worden vastgelegd in je fotoboek! En die leuke achtergrond en cliparts vind je gewoon in onze fotoboeksoftware bij de categorie Kerstmis. Laat je creativiteit de vrije loop en je maakt zelf de mooiste fotoboekspreads.

Fotoboek inspiratie winter wonderland

4. Ga voor een verrassende indeling
Wanneer je kiest voor een fotoboek met fotopapier kun je de meest verrassende pagina-indelingen maken. Je hebt namelijk geen last van een naad in het midden, waardoor je foto’s ononderbroken van de linker- naar de rechterpagina kunt laten doorlopen. Zo maak je heel eenvoudig van die gezellige, volle familiespreads. De sneeuw op de achtergrond vind je bij onze achtergronden in de categorie Winter.

Fotoboek inspiratie familie

5. Leg je creaties vast
Ben jij ook graag creatief bezig? Maak foto’s van je mooie creaties! Die zelfgebakken koekjes, de vingerkerstmannetjes voor je dochter en die leuke kerstdecoratie voor op tafel, ze verdienen een plekje in jouw fotoboek. De groene achtergrond met kerstboompjes zorgt in dit geval voor een sfeervol geheel.

Fotoboek inspiratie Homemade

Veel plezier bij het maken van jouw winterse fotoboekpagina’s!