Het blijft voor Sint ieder jaar weer lastig om voor iedereen een geschikt cadeautje te bedenken. De een wordt dolgelukkig van een paar warme sokken, de ander is pas tevreden als er een complete thuisbioscoop uit het cadeaupapier tevoorschijn komt. Toch zijn er ook cadeautjes waar je iedereen een plezier mee doet, we denken bijvoorbeeld dat onze CEWE WANDDECORATIE iedereen blij maakt!

Blog-wanddeco-sint-beeld1

Juist omdat er zoveel verschillende formaten en materialen te kiezen zijn, is er altijd een CEWE WANDDECORATIE die jij mooi vindt en die bij jouw smaak past. We geven een kort (en zeker niet compleet) overzicht van de mogelijkheden, dat maakt het wellicht iets makkelijker om te kiezen wat je graag in je schoen zou willen vinden šŸ˜‰

Of je nu van groots en imposant of van klein maar indrukwekkend houdt, eenĀ premium posterĀ kan altijd. Doordat je zelf het materiaal, het design en de afmeting kunt bepalen, zorg je er zelf voor dat jouw foto helemaal tot z’n recht komt.

Vind je het leuk om met de compositie aan de slag te gaan, kijk dan eens naar de mogelijkheden die eenĀ meerluikĀ biedt. Je kunt ervoor kiezen om een foto in meerdere vlakken op te delen, waarbij je keuze hebt uit verschillende formats. Ook kun je ervoor kiezen om CEWE WANDDECORATIE van verschillende afmetingen te maken, die je in een leuke compositie bij elkaar hangt. Net even anders en heel erg mooi!

Wil je iets speciaals, dan kun je ervoor kiezen om je foto af te laten drukken opĀ houtĀ ofĀ aluminium. Het resultaat is compleet verschillend, maar je weet in beide gevallen zeker dat je een CEWE WANDDECORATIE maakt die anderen zal verbazen. Dat is pas een ‘eye-catcher’ in je woonkamer!

dflt_detpop_dco_aludibond_1

Misschien heb je wel meerdere fotoā€™s waar je graag iets moois van wilt maken. Dan is een CEWEĀ fotocollageĀ echt wat voor jou. Er is keuze uit verschillende formaten en designs, zodat je het collage precies kunt afstemmen op het thema. Gebruik ook eens ander ‘beeld’, zoals vliegtickets, ansichtkaarten of restaurantbonnetjes in. Scan ze in en voeg ze toe aan je collage. Zo is je tastbare herinnering helemaal compleet!

Soms is een foto zo briljant, dat alleen het beste goed genoeg is. Ook dan is er genoeg CEWE WANDDECORATIE om uit te kiezen šŸ™‚ Zoals deĀ galerijprintĀ of een afdruk opĀ acrylglas. Door het gebruik van deze materialen ontstaat een unieke diepte in je foto, die alle details nog beter tot hun recht laat komen. Ook hierbij is het mogelijk om zelf het formaat en de vormgeving van je afdruk te kiezen.

Ten slotte willen we je nog even wijzen op de mogelijkheden om eenĀ canvasĀ te maken van je mooiste foto’s. Door alle opties die hierboven genoemd zijn, zouden we deze favoriet bijna vergeten. Dat zou jammer zijn, want ook met een canvas maak je iets bijzonders. De foto wordt op hoogwaardig canvas gedrukt en vervolgens op een houten frame gespannen. Zo maak je persoonlijke kunstwerken die aan geen enkele muur mogen ontbreken.

Zoals je ziet; keuze genoeg! Nu maak hopen dat zo’n groot, rechthoekig pak door je schoorsteen past šŸ˜‰

dflt_te_dco_mehrteiler_mehrere_motive