Wist je dat we allerlei leuke Paas-versieringen hebben in onze fotoboek software? Leuk voor de spreads in je jaarboek van dit Paasweekend. Met foto’s van de zoektocht naar de eieren in de tuin, een fijne strandwandeling of van de gezellige lunch met opa en oma. Wij hebben 3 voorbeeldspreads voor je gemaakt ter inspiratie. Lief, stijlvol of heel vrolijk!

Pasen2

1. De foto’s van het traditioneel eieren zoeken in de tuin verdienen natuurlijk een mooie fotoboekspread. De linker achtergrond vind je in de categorie Pasen, net als de cliparts die de pagina opvrolijken. Het groen van de eieren en de narcissen laten we terugkomen in de achtergrond van de rechterbladzijde. Omdat deze kleur groen wat vaal is, springen de foto’s met die prachtige gele bloemen er juist extra uit. De donkerroze randen om de foto’s dragen daaraan bij. Gebruik je een donkere achtergrondkleur? Maak teksten dan wit. Het staat mooi en is zo veel beter leesbaar. Het witte konijn – ook uit de categorie Pasen-cliparts – lijkt zo uit het narcissenveld te springen. Een lieve en vrolijke spread is het resultaat.

Pasen4

2. De foto van die heerlijke strandwandeling vormt een prachtige, stijlvolle fotoboekspread samen met een foto van het mandje kwarteleieren dat op tafel staat in dat leuke restaurant. Gebruik het Paasweekend om tot rust te komen, goed om je heen te kijken en bovenal te genieten van al dat moois.

Pasen3

3. Eerst paaseieren schilderen en dan een gezellige late lunch, samen met opa en oma. Vrolijk pasen! Dat gevoel komt helemaal terug in deze spread. Dankzij de felkleurige achtergronden én de gezellige versieringen. Het ronde sjabloon op de rechterpagina komt uit de cliparts-categorie Pasen (zie hieronder), net als het schattige kuiken op de linkerpagina. De andere cliparts zijn gevonden in de categorie Scrapbook. Kijk hier voor meer informatie over het maken van een digitaal scrapbook. En wist je dat je ook schaduwen kunt toevoegen aan cliparts? Zo creëer je onmiddellijk een mooie diepte.

Cliparts Pasen

Hierboven een aantal leuke, nieuwe Pasen-cliparts. Heb jij ze al gedownload?

Vrolijk Pasen!