Ja hoor, het is weer bijna Valentijnsdag! En aangezien deze dag van de liefde dit jaar op een zaterdag valt, is dit natuurlijk dé dag om samen met je lief iets leuks te doen. Tot nu toe niets kunnen bedenken? Geen nood, wij hebben 5 leuke tips voor je. Dus laat je inspireren en maak er samen een mooie dag van! Oh, en vergeet ook vooral niet om leuke foto’s van jullie samen te maken. :-)

shutterstock_172677566-600x400

1. Stel samen een bucketlist op. Wat willen jullie graag samen doen? Rondtrekken door West Canada? Jullie favoriete band live zien? Samen duiken in de Atlantische Oceaan om zo jullie grootste angst te overwinnen? Zeg het maar! Het is echt niet de bedoeling dat je de lijst binnen nu en een jaar af kunt werken, het gaat erom wat je in dit leven absoluut samen zou willen beleven. Super romantisch om daar samen over na te denken en bij weg te dromen, toch? Tip: Maak vandaag nog werk van één van die dromen. Zo hebben jullie weer iets om naar uit te kijken!

2. Laat die tv gewoon lekker uit. En datzelfde geldt voor je computerscherm en smartphone. Romantisch zijn wordt namelijk nogal lastig als je allebei gericht bent op iets anders of elk moment gestoord kan worden. Schakel dus alle afleidingen uit en neem echt even de tijd voor elkaar. Zet een lekker muziekje op, doe kaarsjes aan, maak een flesje wijn open en geniet van elkaar. Of ga dus samen die bucketlist opstellen!

3. Profiteer nog even van de winter! Haal je schaatsen van zolder en ga samen naar de schaatsbaan. Net als in de film, wat is er romantischer dan dat? Of ga indoor skiën. Actief samen bezig zijn en samen lachen levert vaak de fijnste momenten en herinneringen op. Natuurlijk kun je ook gewoon een lekkere strand- of boswandeling gaan maken. In elk geval zal die kop warme chocolademelk na afloop extra lekker smaken!

4. Weet je nog wat jullie deden tijdens jullie allereerste date? Beleef dat gewoon nog een keer! Wedden dat de liefde helemaal oplaait? Ga naar dezelfde plekken als waar jullie toen waren, bestel hetzelfde drankje, ga naar hetzelfde restaurant. Misschien hebben jullie zelfs nog wel die bewuste outfits in de kast hangen. Gingen jullie naar de bioscoop? Kijk die film van toen dan nu gewoon lekker thuis op de bank. Waarschijnlijk had je er toen toch niet veel van gezien. ;-)

5. Houd een eigen fotoshoot. Wat is er leuker dan elkaar op jullie mooist op de foto te zetten? Ga naar een mooie plek in de natuur, neem lekkers mee en een fotocamera. Beschouw je lief echt als een fotomodel en haal het beste in hem of haar naar boven. Wie kan dat beter dan jij? Dus probeer die mooie, liefdevolle blik vast te leggen. Wanneer je over een statief beschikt, kun je ook foto’s van jullie samen maken met de zelfontspanner. Of zet de camera op een stabiele ondergrond, zoals een rots of muurtje. Het resultaat bundel je in een fotoboek, laat je groot laten afdrukken voor aan de muur of je maakt er een leuke fotocollage van!

Een hele fijne Valentijnsdag gewenst!