Valentijnsdag is dé dag om je grote liefde, beste vriendin of moeder te laten weten hoeveel je van hem of haar houdt. En dat doen we natuurlijk (onder meer) door een mooi Valentijnskaartje te sturen. De leukste kaartjes zijn de heel persoonlijke, compleet met eigen foto(‘s), een zelfgekozen design en eigen tekst. Of zelfs met een eigen foto als postzegel en een videoboodschap! Mogelijkheden en leuke ideeën genoeg. En wist je dat je binnen 5 minuten zo’n mooie kaart kunt maken via onze CEWE Photoservice of via de CEWE app?

Valentijnskaarten

Al in een paar stappen bestel je zo’n mooie valentijnskaart via cewe-photoservice.be aar wenskaarten, kies welk formaat kaart je wilt versturen en ga naar de categorie Liefde. Kies jouw favoriete design uit de vele mogelijkheden, upload je foto(‘s) en voeg een persoonlijke tekst toe. Eventueel kun je de kaart nog versieren met leuke cliparts.

Een paar leuke ideeën voor je kaart:
– Schrijf of zoek een mooi gedicht en voeg deze als tekst toe op de kaart.
– Hebben jullie een eigen liedje? Of moet je altijd aan hem of haar denken bij een bepaald nummer? Laat je lief weten hoeveel hij of zij voor je betekent met (een deel van) die mooie songtekst. Kies voor een dubbele wenskaart zodat je hiervoor de gehele binnenzijde kunt gebruiken.
– Schrijf 14 redenen op de kaart waarom je zoveel van hem of haar houdt.
– Verzamel een aantal van jullie foto’s en maak een collage voor de voorkant van de kaart.
– Voeg een videoboodschap toe door middel van een QR-code.

Kies voor een CEWE wenskaart met videoboodschap!
Wie kent ze niet, de videoboodschappen van All you need is love in de beroemde caravan. Zo’n mooie boodschap kun je nu gewoon toevoegen aan je kaart! Maar dan gewoon vanaf je eigen bank. Hoe? Maak met je smartphone een leuke video van jezelf en kies voor een CEWE wenskaart met video. Wanneer je je video in het daarvoor bestemde vlak op de CEWE wenskaart sleept, wordt automatisch een persoonlijke QR-code aangemaakt om je video af te kunnen spelen. Verder kun je de wenskaart volledig zelf opmaken, met eigen foto’s, leuke cliparts en persoonlijke tekst. Als je daar niet iemand mee verrast!

Valentijnskaart+video-600x339

Of stuur een kaartje via onze app
Kaarten stuur je ook heel gemakkelijk via de CEWE app, dus gewoon via je smartphone of tablet. Ook nu kun je kiezen uit verschillende leuke achtergronden, lay-outs en foto-effecten en je kunt eigen teksten toevoegen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een eigen foto als postzegel te kiezen, leuk! En wat dacht je van je handgeschreven naam?

Valentijnskaart-via-app-600x400

De app is geschikt voor zowel Apple als Android. Download hier de IOS versie.
Download hier de Android versie.

Wij wensen je veel plezier met het maken van je valentijnskaart en alvast een hele fijne, liefdevolle Valentijnsdag!