Het zal geen verrassing zijn dat fotograferen een veelvoorkomende hobby is binnen CEWE. We zijn tenslotte dag in dag uit omringd met mooie foto’s en fotoproducten. Ook boekhouder Hans (43) fotografeert veel, vooral dieren en het liefst vogels. In de afgelopen 18 jaren die hij bij CEWE werkt, heeft Hans ook al heel wat fotoproducten voorbij zien komen. Zijn favoriet? Een foto achter acrylglas.

De favoriet van Hans

Waarom is deze wanddecoratie je favoriete product?
“Vanaf het moment dat het mogelijk was om een foto achter acrylglas te bestellen, was ik verkocht. Je foto komt hier zo mooi op uit! Het acrylglas zorgt voor een prachtige dieptewerking en een mooie glans. Echt, als je ergens binnenkomt en er hangt een mooie foto op acrylglas, dan zijn woorden overbodig. Natuurlijk moet de foto dan ook wel echt de moeite waard zijn.”

Welke foto’s verdienen voor jou een acrylglas?
“Ondanks dat je gebruik kunt maken van veel verschillende designs, gebruik ik alleen eigen foto’s. Voor die echt speciale foto die ik eens in de zoveel tijd schiet, maak ik een mooi plekje vrij op de muur. Mijn foto’s hangen in onze huiskamer en in de hal langs de trap naar boven. Leuk is dat ik ook altijd leuke reacties krijg van vrienden en familie op een nieuw exemplaar: ‘Ja, heb je die foto echt zelf gemaakt?’ ”

Dan is het misschien ook een leuk cadeau? 
“Ja, dat is het zeker. Al vind ik het wel iets heel persoonlijks. Wat ik mooi vind hoeft een ander natuurlijk niet mooi te vinden. Daarom zou ik zelf niet snel zo’n wanddecoratie met eigen foto cadeau doen. Het is prachtig, maar de ontvanger moet de foto ook speciaal vinden, dus kan hij of zij beter een eigen foto gebruiken.”

Van welke collega zou jij het favoriete product willen weten?
“Ik ben benieuwd naar het favoriete product van mijn collega en webdeveloper Dennis.”